Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Středa 3. července 2024  |  Svátek má Radomír
Bez reklam

VIDEO: Opilého muže honila v noci mlsná, kopanci se snažil probojovat do obchodu, okolo zrovna jela policie

Pořádnou smůlu měl jednatřicetiletý muž, který to poněkud přehnal s alkoholem. Následný hlad a ztráta zábran nakonec vyústila v to, že se během noci snažil vloupat do jednoho z obchodů v Tylově ulici v Plzni. Dotyčného nakonec dopadli strážníci, kteří zrovna projížděli kolem a viděli, jak ochmelka zběsile kope do dveří.

Cílem hladového a opilého vandala se stala prodejna potravin v Tylově ulici. Bylo zrovna krátce po jedné hodině ráno, když se rozhodl pro netradiční cestu na nákup. Vstup si totiž vytvořil sám tím, že prokopl výlohu. Udělal tak ale ve chvíli, když kolem projížděla policejní hlídka. Ta u něj okamžitě zastavila.

„Tento jednatřicetiletý muž se před příjezdem přivolaných policistů snažil jednoho ze strážníků odstrčit a utéct, jenže strážník mu nedal žádnou šanci a společně s kolegou jej za užití donucovacích prostředků zpacifikovali a během okamžiku skončil s pouty na rukou. Podrobit se dechové zkoušce na alkohol muž odmítal,“ přibližuje mluvčí Městské police Plzeň Jana Pužmanová.

Muž měl navíc poranění v obličeji z předchozí večerní pochůzky. Na místo proto dorazili i záchranáři. „Po ošetření v nemocničním zařízení byl dotyčný převezen do protialkoholní záchytné stanice. Případem se dále zabývají policisté ČR,“ uzavřela Pužmanová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Městská policie Plzeň

Štítky opilý zloděj, mlsný zloděj, pokus o vloupání, vloupání do obchodu, prokopl výlohu, městská policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Opilého muže honila v noci mlsná, kopanci se snažil probojovat do obchodu, okolo zrovna jela policie  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.