Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Milovníkům bruslení se v Plzni otevře první veřejné zimní kluziště, brzy ho budete moci otestovat

Za zimními sporty nemusíte jezdit nikam daleko, stačí se vydat do Škoda sport parku v Plzni na Slovanech. Právě tam se již brzy otevře první veřejné kluziště. Děti budou mít vstup zdarma, ostatní za padesátikorunu. Pokud se vám nechce čekat, můžete už nyní vyrazit na Zimní stadion Plzeň, kde je veřejné bruslení už tuto sobotu i neděli.

Nové zimní chlazené kluziště najdou zájemci v oblíbeném slovanském areálu na Malostranské ulici. Ve zkušebním režimu se kluziště otevře už 25. listopadu. Od prvního prosince už bude v plném provozu. Vstupné vyjde na 50 korun, děti do 120 cm výšky to budou mít zadarmo. „Zájemci si zde budou moci zapůjčit brusle a hrazdičky pro nejmenší bruslaře, nabídka představuje také nechat si brusle nabrousit a k dispozici bude i stánek s občerstvením,“ láká vedení druhého městského obvodu. Chybět nebudou ani tematické akce pro veřejnost, třeba 5. prosince bude kluziště patřit čertům.

Ve všední dny bude kluziště ve Škoda sport parku otevřeno od 13:00 do 19:00. O víkendech od 9:00 do 19:00. Bruslení si budou moci užít lidé i na Štědrý den nebo na Silvestra. Bližší informace najdete na webových stránkách obvodu.

Brusle můžete nazout i na Zimním stadionu Plzeň. Volné bruslení na ledě v tréninkové hale bude tuto sobotu od 10:30 do 12:00 a v neděli 5. listopadu od 13:00 do 14:30. „Další termíny budou zveřejněné v návaznosti na konání extraligových utkání A mužů HC Škoda Plzeň a mistrovských mládežnických utkání,“ upřesňují provozovatelé.

Za vstupné zaplatí dospělí nad 15 let 80 korun. Děti od šesti do 15 let to mají za polovinu a děti do šesti let zdarma. Nebruslící doprovod vyjde návštěva zimáku na deset korun. „Prodej vstupenek začíná vždy 20 minut před začátkem volného bruslení v hlavním vstupu do tréninkové haly naproti vrátnici a končí 30 minut po jeho ukončení,“ dodávají provozovatelé. Více se dozvíte na zimnistadionplzen.cz.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky zimní sporty, zimní bruslení, veřejné bruslení, volné bruslení, sport, Škoda sport park, zimní stadion, Slovany, MO Plzeň 2

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Milovníkům bruslení se v Plzni otevře první veřejné zimní kluziště, brzy ho budete moci otestovat  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.