Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Záchranáři vzpomínají na svého oblíbeného kolegu a lékaře, který tragicky zahynul

Obrovský smutek zavládl mezi záchranáři, které navždy opustil jejich kolega Jiří. Dle jejich slov byl výborným lékařem, který vynikal především svou empatií k pacientům. V pouhých šestapadesáti letech se však rozhodl ukončit svůj život skokem z klatovské Černé věže. U záchranné služby v Klatovech působil bezmála 18 let.

„Během krásného slunečného dopoledne všechny kolegy ze Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje šokovala a zarmoutila zpráva o předčasném a nečekaném skonu dlouholetého lékaře Jiřího Klozara. Doktor Klozar pracoval na výjezdové oblasti Klatovy od 1. října 2005, tedy bezmála osmnáct let,“ uvedl za své kolegy Vítězslav Sladký z krajské záchranky.

Kozlar dokončil studia v roce 1991 a ihned nastoupil do Klatovské nemocnice. Postupně atestoval z interny a plicního lékařství. „Vynikal mimořádným klidem a empatií. Byl lékařem mimořádně vlídným, oblíbeným u kolegů i pacientů. V pouhých šestapadesáti letech zahynul tragicky, když se rozhodl dobrovolně odejít ze světa. Nám na zemi nechal naše trápení, žal a v srdcích otázky, zda jsme si nemohli něčeho povšimnout, co nám zůstalo skryto a podat pomocnou ruku včas. Milý doktore, snad jste nalezl klid a je Vám tam, odkud prý není návratu, dobře. Nezapomeneme!“ dodávají záchranáři.

Foto Pixabay.com

Štítky smuteční oznámení, nekrolog, smrt lékaře, záchranná služba

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Záchranáři vzpomínají na svého oblíbeného kolegu a lékaře, který tragicky zahynul  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.