Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Při tragické dopravní nehodě zahynula mladá žena, další čtyři lidé utrpěli zranění

K velmi vážné dopravní nehodě došlo dnes u obce Starý Láz na Klatovsku nedaleko Nýrska. Řidička osobního vozu přejela do protisměru a střetla se s protijedoucím vozem. Při nehodě utrpěla středně těžká zranění a do nemocnice ji transportoval vrtulník. Její spolujezdkyně na místě zemřela. Ve druhém voze cestovalo pět lidí, tři z nich utrpěli zranění.

K nehodě došlo na silnici II/191 u obce Starý Láz. „Řidička narozená v roce 1999 jela se spolujezdkyní taktéž narozenou v roce 1999 vozidlem Opel Astra ve směru z Nýrska na Klatovy, když ve výše zmíněném úseku z dosud přesně nezjištěných příčin přejela do protisměru, kde se srazila s protijedoucím vozidlem Seat Leon,“ popsal okolnosti nehody policejní mluvčí Ondřej Hodan.

Spolujezdkyně z vozidla Opel utrpěla velmi vážná zranění a záchranáři bojovali o její život. „U mladé ženy byla ihned po příjezdu záchranářů zahájena kardiopulmonální resuscitace. Přes veškerou snahu zasahujících se ale nepovedlo obnovit její životní funkce,“ doplnila Mária Svobodová z krajské záchranky. Řidičku transportoval vrtulník do plzeňské nemocnice.

V protijedoucím voze cestovalo pět osob, přičemž tři z nich utrpěly lehčí zranění a putovaly do Klatovské nemocnice. „Alkohol byl u řidičky i řidiče vyloučila provedená dechová zkouška. Případem se dále zabývají kriminalisté a u zemřelé ženy byla vyšetřovatelem nařízena soudní pitva,“ dodal Hodan.

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Richard Beneš

Štítky tragická nehoda, smrtelná nehoda, dopravní nehoda, Nýrsko, auto v protisměru, exitus

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při tragické dopravní nehodě zahynula mladá žena, další čtyři lidé utrpěli zranění  |  Zprávy  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.