Počasí dnes22 °C, zítra18 °C
Čtvrtek 23. května 2024  |  Svátek má Vladimír
Bez reklam

Bazén v Rokycanech prošel proměnou. Od září nabídne kurzy pro kojence a batolata

O něco hezčí a komfortnější bude od září pro návštěvníky rokycanský bazén. Město, stejně jako v minulosti, využilo prázdninové odstávky k jeho úpravě. Výměny se dočkalo osvětlení, obklady a prokoukly také šatny.

„Celá akce vyšla i s DPH na 3,6 milionu korun. V první zářijový den se bazén otevře pro veřejnost,“ uvedl starosta Rokycan Václav Kočí. Stavebních úprav bylo na bazénu požehnaně. Vyměnilo se mimo jiné i osvětlení za úspornější svítidla.

„Práce se týkaly také provedení nové protiskluzové keramické dlažby v šatnách pro veřejnost, v páře, na toaletách a ve sprchách. Došlo i k novému obložení podstavců šatních skříněk. Na toaletách byly osazeny nové WC se závěsnými keramickými mísami pro zajištění vyšší hygieny. Byly vyměněny i staré kanalizační vpusti za nové,“ vyjmenovává místostarosta Jan Šašek.  

Od září také začnou oblíbené plavecké kurzy pro kojence a batolata. Kurz má devět lekcí a vede jej kvalifikovaná instruktorka. Více informací a přihlášku naleznete ZDE.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jan Šašek

Štítky Rokycany, bazén, úpravy, osvětlení, kurzy, plavání, batole, Jan Šašek, šatna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Bazén v Rokycanech prošel proměnou. Od září nabídne kurzy pro kojence a batolata  |  Rokycansko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.