Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Buďte pány svého času a vydělávejte až 60 tisíc měsíčně jako kurýr Woltu!

PR článek

Hledáte práci, kde vás nebude omezovat rozpis směn, přitom vám slušně vydělá a ještě díky ní uděláte radost lidem ve vašem okolí? Řešení je snadné – staňte se partnerským kurýrem Woltu a rozvážejte po Plzni to nejlepší jídlo z místních podniků!

Plzeň se modrými kurýry jen hemží, ale nestačí to! Hladová břicha a mlsné jazýčky potřebují víc hrdinů, kteří jim domů či do práce dovezou poklady plzeňské gastronomie i produkty z místních obchodů. Proto modrý tým nabírá posily a odměna je více než sladká! A co by vás pod vlajkou Woltu čekalo?

S kým byste měli tu čest?

Wolt je známý jako finský technologický start-up a ověřená doručovací platforma, která svým zákazníkům už osmým rokem rozváží jídlo a potraviny z více než 45 tisíc partnerských restaurací a obchodů ve 23 zemích světa. U nás už s ním mají kromě Plzně skvělé zkušenosti obyvatelé Prahy, Brna, Ostravy, Olomouce, Liberce, Hradce Králové, Pardubic a nově i Českých Budějovic. K dvanácti milionům registrovaných uživatelů tak stále přibývají nové hladové krky a příznivci Woltu. Rozrůstá se i samotná společnost a už ji ani dosavadních 90 tisíc partnerských kurýrů nestačí. Proto Wolt nabírá v Plzni nové pomocníky do řad rozjetého rozvážkového pelotonu! Budete jedním z nich?

Odměny snů a zajištěné pojištění 

Kurýři jsou základní jednotkou, bez které by tenhle rozvážkový jednorožec nemohl fungovat. Proto jsou také náležitě ohodnoceni! Kromě odměny za každou doručenou objednávku, kde výdělky dosahují přes 200 Kč za hodinu, mohou kurýři v aplikaci Woltu získat spropitné přímo od zákazníků, které jim v plné výši zůstává. Celkový měsíční výdělek aktivního kurýra se tak může vyšplhat až na 60 tisíc měsíčně!

Pokud se rozhodnete spolupracovat s Woltem, společnost se kromě přívětivých platových podmínek bude starat také o vaše bezpečí. Nabízí totiž všem svým partnerským kurýrům úrazové pojištění a pojištění odpovědnosti, a to zcela zdarma. Ať už se tedy rozhodnete rozvážet po městě v autě, na skútru či na kole, s pojištěním už si nebudete muset lámat hlavu.

O vše potřebné je tedy postaráno. Teď už jen stačí naleštit oblíbený dopravní prostředek a stáhnout si do chytrého telefonu aplikaci Wolt Partner. Právě ta totiž dělá kurýrskou práci mnohem snazší a přehlednější – ukazuje, kdy a kde převzít objednávky, kam je zavést i kolik si na nich kurýři vydělají.

Co je na tom všem ale nejlepší? Časová flexibilita

Partnerští kurýři jsou stoprocentními pány svého času. A to bez nadsázky. Nikdo jim nediktuje, kdy vyrazit do ulic, nasednout do auta nebo naskočit na kolo.

Je jen na vás, kdy budete online, kde budete rozvážet a jakým dopravním prostředkem. Wolt nabízí flexibilitu, o které si v jiných společnostech nechávají jen zdát  – můžete prostě vydělávat, kdy a jak se vám zlíbí! Ať už jste ranní ptáče, chcete se projet jen pár hodin přes obědy nebo třeba potřebujete dobrou výmluvu k večernímu provětrání skútru. Rozvoz s Woltem je to pravé –⁠ ať už hledáte rychlý přivýdělek nebo práci na plný úvazek (který si ale sami rozplánujete).

Wolt už je v Plzni jako doma a jeho partnerští kurýři po městě každý den rozváží radost zkondenzovanou do papírových tašek a modrých boxů. Pokud u toho chcete být i vy a tvořit součást rozvážkového dream teamu, neváhejte se přihlásit a stát se partnerským kurýrem už teď! Nebudete litovat.
 

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Wolt, Plzeň, rozvoz, jídlo, aplikace, kurýr, práce, brigáda, pojištění, Praha, Brno, Ostrava, Olomouc, Liberec, Hradec Králové

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Buďte pány svého času a vydělávejte až 60 tisíc měsíčně jako kurýr Woltu!  |  Plzeňsko  |  Z kraje  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.