Pondělí, 13. října 2025, 16:02
Péče o pivo je věda, zvlášť když jde o řemeslné. Záleží na každém detailu – od sanitace po techniku čepování. Ne každý podnik to ale zvládá. O to důležitější je práce školitelů, jako je Jiří Bittner ze svijanského pivovaru.
Středa, 3. září 2025, 09:30
Nový školní rok s sebou přináší návrat do zajetých kolejí. Někdy se po prázdninovém volnu do běžných školních dní těžce vrací, zejména dětem. Rodičům zase počátek září přináší výzvu v podobě opětovného nastavení pravidelného režimu – od...
Neděle, 12. ledna 2025, 12:31
Ani moc slané, ani moc kyselé, příjemně vonící, dobře nakrouhané a akorát tak křupavé - tak má vypadat správné kysané zelí. V plzeňském obvodu Křimice, kde se zelí tradičně pěstuje a zpracovává, se o víkendu posedmnácté soutěžilo o to nejlepší...
Úterý, 12. listopadu 2024, 16:01
Podzimní a zimní měsíce jsou tradičně obdobím, kdy přibývá nemocných s nachlazením a chřipkou. Viry jsou v tomto období nejaktivnější, proto je důležité vědět, jak se před virovými infekcemi chránit a co dělat, když onemocníte. Informační web...
Neděle, 18. srpna 2024, 14:02
Země živitelka slaví padesátiny. 50. ročník mezinárodního agrosalonu Země živitelka začíná 22. srpna, tematicky se zaměří z velké části na oslavu jubilea. Země živitelka byla od svého samotného počátku nejnavštěvovanější (zemědělskou) výstavou v...
Nebyla nalezena žádná fotogalerie.
Nebyly nalezeny žádné profily.