Vyhledávání

Nalezené články: "kvasinky"

Pivovar otevřel expozici věnovanou surovinám, můžete je očichat, osahat i ochutnat

Plzeňský Prazdroj, největší tuzemský pivovar, otevřel na své populární prohlídkové trase novou expozici zasvěcenou surovinám. V bývalé šrotovně sladu si mohou lidé jednotlivé složky prohlédnout, osahat, ochutnat či si k nim přivonět. Multimediální...

Před 80 lety otevřeli američtí osvoboditelé ve Starém Plzenci první lahve sektu

Ve dnech osvobození Plzně před 80 lety otevřeli američtí vojáci první lahve šumivého vína vyrobeného ve sklepích ve Starém Plzenci u Plzně. Červený sekt byl pojmenován Black Widow (Černá vdova) podle stejnojmenného spojeneckého letounu. Firma, která...

Prosinec plný pečení. Jak na různé druhy těst?

Prosinec trávíme mnoho času v kuchyni přípravou vánočního cukroví. Radost z pečení může zkazit i malá drobnost, kvůli které přijde všechna snaha vniveč. Na rozdíl od vaření je totiž u této disciplíny třeba dodržovat přesně dané postupy, aby se vše...

V Prazdroji se znovu otevírá Hospoda Na Spilce. Nabízí recepty s pivem v chlebu i omáčkách

Po více než dvouleté pauze se opět otevírá legendární Hospoda Na Spilce. Ta se nachází přímo v areálu plzeňského pivovaru a patří k největším v Česku. Nově nabízí zrekonstruovaný prostor a menu, ve kterém hraje hlavní roli pivo.

Českou pivní kulturu kazí piva z petky, říká mistryně pěnivého moku

Devětadvacetiletá Tamara Dolníčková má práci, kterou by jí kdekdo mohl jen závidět. Každý den tráví v hospodě, pije tam pivo a ještě je za to placená. Není přitom žádný prominentní štamgast, ale sládková, která ví o výrobě piva doslova první...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "kvasinky"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "kvasinky"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.