Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Plzeň volí piráty, nebo kmotry, říká Daniel Kůs, č.2 na kandidátce Pirátů v komunálních volbách v Plzni

PR článek

Plzeňáci si po třicetiletém vládnutí úzce propojeném s kmotrovsko-klientelistickými skupinami a řadou zákulisních hráčů zaslouží konečně změnu, říká před komunálními volbami pirátský kandidát Daniel Kůs.

„Všechny programy, všechny vize a plány můžeme hodit do koše, dokud nezbavíme město tohoto vředu. Nepřipustíme šmeliny s dotacemi, kamarádšofty a malé domů pro spřátelené firmy a politiky. A především zapojíme Plzeňáky do spolurozhodování o našem městě nejen o volbách, ale napřímo prostřednictvím rozpočtu města, na kterém se mohou podílet,“ nebere si servítky Daniel Kůs, č.2 na kandidátce Pirátů a zastupitel Plzně. 

Plzeňáci na prvním místě

Bohužel právě toto se z politiky vytrácí a často i z té komunální. Vedení se lidí neptá a arogantně předpokládá, že vítězství ve volbách jim dává oprávnění téměř k čemukoliv. Vidíme to jasně na celé řadě kauz. Bolevák, prodaná Poliklinika Slovany, haly v Liticích, Valcha nafouknutá k prasknutí, kácení a stavba v Borském parku. Hrozba kácení vzrostlých stromů na Lochotíně. Arogance a opovrhování nad protesty lidí.

Komunikace s Plzeňáky na bodu mrazu. Vždyť budou zase volby a sponzoři nasypou penízky na kampaň. A na nás všechny se zase budou na každém kroku usmívat stejné obličeje lidí, kteří hned po volbách na své sliby zapomenou.

„Pak vymyslí zasypání Rondelu a podobné šílenosti. Nebo možná přiklepnou svým sponzorům, nebo spřízněným kamarádíčkům nějaký ten pozemek na výstavbu bytů, které si již dnes skoro nikdo nebude moci dovolit. A o Plzni a Plzeňácích se bude dál rozhodovat za zavřenými dveřmi pod taktovkou kmotrů, kmotříčků a lobbistů. To je ta jistota, kterou nám slibují,“ shrnuje lídr kandidátky Pirátů Pavel Bosák.

Bez kmotrů a bez rozkrádání

Kritiku poměrů v Plzni a upozorňování na kmotry má v programu více stran, ale troufnu si říci, že my jediní toto říkáme zcela bez obalu, natvrdo a především dlouhodobě nejen před volbami. Piráti měli 7 zastupitelů a byli zcela osamoceni v opozici. Ale celé 4 roky na každém podezřelém kroku nenechali nit suchou. Křičeli jsme do medii a sociálních sítí, protestovali na každém jednání zastupitelstva, scházeli se s občany. Řídili jsme se heslem Plzeňáci na prvním místě. S tím do toho jdeme znovu, ale musí to být bez kmotrů a bez rozkrádání, abychom mohli změnit Plzeň.

Abychom mohli vyřešit dopravu a parkování. Začít masivně stavět nájemní byty. Začít s obnovitelnými zdroji a zlevnit tak energie a zabezpečit větší energetickou soběstačnost města. Nastavit fungování úřadů ve městě jako eshop. Donutit developery k výrazně vyšším příspěvkům na občanskou vybavenost.
 

Oni jsou spolu, my jsme s Vámi

„Vyrveme Plzeň z rukou kmotrů, kteří jsou opravdu spolu, ale my jsme s Vámi a pustíme se do práce. Jsme silný, zkušený tým a máme jasnou představu o moderní a k občanům vstřícné Plzni. Stará kmotrovská garda díky Vaším hlasům skončí v propadlišti plzeňských dějin a Plzeň dá konečně sbohem devadesátkám,“ uzavírá Daniel Kůs č.2 na kandidátce Pirátů v Plzni.

„Více o kandidátech a programu Pirátů pro Plzeň„Více o mně na www.danielkus.cz

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Zdroj Zadavatel / zhotovitel: Česká pirátská strana

Štítky Piráti, Daniel Kůs, komunální volby, Plzeň, Česká pirátská strana, volby, kmotr, Pavel Bosák, Litice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeň volí piráty, nebo kmotry, říká Daniel Kůs, č.2 na kandidátce Pirátů v komunálních volbách v Plzni  |  Volby  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.