Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zdravotní prohlídka přímo v zázemí závodu? I to je možné na Proběhnise.se 30.4 v Kunratickém lese

PR článek

Víš, jak je na tom tvoje kondice a zdraví? Znáš svou hladinu cukru a tuku v krvi? Umíš správně resuscitovat? Běžné zdravotní prohlídky nemáš rád/a? Proběhni.se společně Kunratickým lesem 30. 4. 2022 a spoj příjemné s užitečným - nech si od místních lékařů po závodě vše zkontrolovat. Registrovat se můžeš přímo na místě.

Kromě toho, že posílíš srdce své, můžeš pomoct uzdravit i srdce těch, kteří to nemají s dostupnou zdravotní péči tak jednoduché jako my. Celý výtěžek startovného putuje na konto Nadačního fondu České srdce, který pomáhá lidem se srdečními problémy. Od roku 2018 se podařilo vybrat přes milion korun. To už je nějaká částka! Přidej se taky a pomáhej během i ty.

V zázemí závodu budeš mít možnost i ty sám/sama absolvovat zdravotní prohlídku za přítomnosti zkušených lékařů v rámci zdravotnického městečka. A jak takové městečko vypadá? Závodníci a veřejnost si budou moci vyzkoušet resuscitační cvičení, nechat si změřit tlak, hladinu cukru a cholesterolu v krvi, navštívit také stánek s EKG a dozvědět se více o prevenci kouření a prevenci srdečního selhání u stánku Boehringer Ingelheim. 

Kromě závodů na tratích s přibližnou délkou 5 a 10 kilometrů, jsou připravené trasy také pro ty nejmenší závodníky. A kdo si netroufá na běh, může využít závod na 5km, který je určen výhradně pro chůzi. Všechny informace najdeš na webu probehni.se. Organizátoři Proběhni.se se těší na viděnou na startu v Kunratickém lese v sobotu 30. dubna!

Ohodnoť článek

Štítky Probehnise.cz, závod, zdraví, běh, Nadační fond České srdce, Kunraticko-michelský les, Boehringer Ingelheim

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zdravotní prohlídka přímo v zázemí závodu? I to je možné na Proběhnise.se 30.4 v Kunratickém lese  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.