Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Mladí tenisté se chtějí dostat na Wimbledon. V Praze bojují o účast v roli diváků

Na uplynulý víkend byl naplánován omezený program kolotoče turnajů Race to Wimbledon 22, kde tenisové naděje usilují o výhru hlavní ceny, kterou je návštěva nejslavnějšího tenisového turnaje světa. Vzhledem k tomu, že v bohnickém areálu probíhal tenisový turnaj mladších žákyň kategorie B, byl program omezen pouze na turnaj v mini tenise. Kvůli špatné epidemiologické situaci musel být dokonce turnaj baby tenisu, původně plánovaný na 11. prosince, přesunout na jarní část tour.

Celý turnaj se nesl v pohodové atmosféře

Nejmladších zájemců o tenisové řemeslo se o víkendu sešlo devět. Jasnou vítězkou celého klání se stala Iva Svoboda z TK Sparta Praha. Iva ve finále porazila 2:0 Karolinu Bartákovou, svoji spoluhráčku ze stejného tenisového klubu. V semifinále skončila další slečna, Kubátová Valerie z TK ESO Praha.

Mužskou standartu hrdě držel jediný chlapec v semifinále, Šimon Pěnčík z Prechezy Přerov. Celý turnaj se nesl v pohodové atmosféře bez jakýchkoliv hysterických výstupů plačících dětí, což byla podmínka pro zisk bodů a žetonů do celkové klasifikace Race to Wimbledon 22.

Praha přivítá unikátní sérii tenisových turnajů. Mladí hráči se mohou dostat na Wimbledon

Unikátní projekt odstartuje v prosince v Praze. Díky němu mohou mladí tenisté z celé České republiky navštívit nejstarší a nejslavnější turnaj světa a jediný grandslam na trávě, Wimbledon. O návštěvu Wimbledonu a další velmi hodnotné ceny může...

Na Wimbledon se mohou dostat i diváci

Po dobu druhé poloviny uplynulého týdne probíhala sms soutěž, ve které může kdokoliv vyhrát jeden z poukazů pro dvě osoby k návštěvě Wimbledonu 2022. Stačilo odeslat sms v hodnotě 10 korun na telefonní číslo 900 11 10 a odpovědět na otázku týkající se průběhu prvního hracího víkendu Race to Wimbledon.

Všichni týdenní vítězové obdrží věcné ceny a z nich budou na závěrečné květnové show vylosováni tři šťastlivci, kteří obdrží zajímavé hodnotné ceny. Jedná se o dva notebooky a jeden poukaz pro dvě osoby k návštěvě Wimbledonu 2022. Historicky první vítězkou se stala paní Michaela Marešová z Plané nad Ploučnicí. „Výherkyni gratulujeme a přejeme štěstí v závěrečném losování,“ uvedl sportovní ředitel tenisového klubu LOB S. A. Bohnice Jiří Knížek. Další otázku najdou zájemci zde.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jiří Knížek

Štítky sport, tenis, Bohnice, LOB S.A. Bohnice, Race to Wimbledon, Praha, Wimbledon, návštěva, Tenisový klub Sparta Praha, Ivo Svoboda, Precheza, Michaela Marešová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladí tenisté se chtějí dostat na Wimbledon. V Praze bojují o účast v roli diváků  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.