Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Indiánům to opět nevyšlo, doma prohráli s Kometou Brno 0:1

Hráči HC Škoda Plzeň přivítali dnes na domácím ledě Kometu Brno. Dvě předchozí utkání této sezóny vyhrála venku Plzeň jednou se venku radovalo Brno. A Brno si odvezlo výhru i tentokrát, když zvítězilo díky jedinému vstřelenému gólu tohoto utkání.

Ani jeden gól nepadl v úvodní třetině utkání. Plzeň však přišla o jednoho hráče. Už v 8. minutě utkání byl až do konce zápasu vyloučen Petr Straka za seknutí soupeře mezi nohy. Následnou pětiminutovou přesilovku ovšem hosté nedokázali využít. Plzeň byla viditelně lepší, ale otevřít skóre se domácím nedařilo.

A ve stejném duchu pokračovalo utkání i ve druhé třetině. Indiáni rovněž nevyužili přesilovku na začátku třetiny a podobně dopadli o několik minut později i hráči Komety. Nakonec šlo do vedení Brno, kterému se konečně podařilo zúročit další přesilovku. Z pravé strany vypálil dělovku Petr Zámorský a trefil se do horního rohu Frodlovy branky. Domácí tak opět doplatili na obrovské množství vyloučení.  

Bez gólu byla i celá závěrečná třetina. Od 59. minuty to domácí zkoušeli v šesti s Dominikem Frodlem na střídačce, ale ani to nezajistilo vyrovnávací gól. V obrovském závaru před brankou Brna se Filip Suchý pokoušel propasírovat puk za záda gólmana, ale přičiněním tří urputně bránících brněnských hráčů v brankovišti neuspěl. I ve čtvrtém vzájemném utkání tedy vyhrál hostující celek. Plzeň dnes podlehla Brnu tím nejhubenějším možným výsledkem 0:1.    

Ohodnoť článek

Foto Roman Turovský

Štítky HC Škoda Plzeň, extraliga, Kometa Brno, utkání, HC Kometa Brno, FC Zbrojovka Brno, FC Viktoria Plzeň, Petr Straka, Petr Zámorský, Filip Suchý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiánům to opět nevyšlo, doma prohráli s Kometou Brno 0:1  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.