Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Indiáni udělili Tygrům lekci a soupeře rozstříleli 3:6

Po dvou domácích utkáních, které indiáni odehráli krátce po sobě, se nyní přesunulo dějiště na sever k Bílým Tygrům z Liberce. Řada sportovních komentátorů i samotní hráči očekávali vyrovnaný zápas, o tom však nemůže být vůbec řeč. Indiáni si na ledě soupeře pořádně zastříleli a soupeři uštědřili hned šest branek. Liberečtí nevyužili čtyřminutovou ani dvojnásobnou početní výhodu.

Utkání otevřeli Západočeši už v páté minutě, gól soupeři zasadil Matyáš Kantner, který dostal dokonalou přihrávku od Jaroslava Kracíka. O jedenenáct minut později však soupeři zvládli vyrovnat a o další minutu se dokonce ujmout vedení.

Do druhé třetiny vcházela Škodovka na led s jednogólovým mankem, dobře situace nevypadala ani když se soupeř dostal do přesilovky. Zde se ovšem projevila pověst Plzeňských, kteří tyto situace zvládají na výbornou. Tentokrát brankáře překonal Petr Kodýtek, který parádní trefou vyrovnal utkání na 2:2. O čtyři minuty později zvedal vítězoslavně ruce nad hlavu Lukáš Kaňák. Gólová přehlídka pokračovala hned o minutu později, kdy si trefu připsal Milan Gulaš.

Tlak hostů se nezměnil ani ve třetí třetině, kdy Plzeň přidala ještě dvě branky. Bod si připsal Kracík a již druhý gól zaznamenal Kantner, který puk do sítě soupeře dovezl přes celé hřiště.

Minutu před koncem zápasu zvládl Liberec vstřelit jednu branku, tím výsledné skóre snížili na výsledných 3:6. Utkání tak rozhodla produktivita a především přesilové hry, kdy Liberečtí nevyužili čtyřminutovou ani dvojnásobnou početní výhodu.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto Jiří Princ

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, Liberec, Bílí Tygři Liberec, FC Viktoria Plzeň, Jaroslav Kracík, ŠKODA AUTO a.s., Petr Kodýtek, Milan Gulaš

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiáni udělili Tygrům lekci a soupeře rozstříleli 3:6  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.