Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Indiáni nezažili hořkost porážky ani v Olomouci a v prodloužení zvítězili 1:2

, aktualizováno 18. listopadu 2020, 12:10

Indiáni se radovali i po dnešním velmi vyrovnaném utkání v Olomouci, kde vyhráli 1:2 v prodloužení. Po znovuobnovení extraligy tak hráči HC Škoda Plzeň ještě nezažili hořkost porážky. Zvítězili už devětkrát v řadě. I nadále vedou celou soutěž před Spartou.

Hosté z Plzně se ujali vedení těsně v závěru první třetiny. Milan Gulaš dostal při přesilovce přihrávku od Petera Čerešňáka do prostoru levého kruhu. Gulaš už na nic nečekal a pálil z voleje. Před odchodem do šaten tak Plzeň vedla 0:1.

Olomouc vyrovnala ve 29. minutě po střele Tomáše Černého od modré čáry, kterou tečoval Jiří Ondroušek. Až do konce třetí třetiny rozhodující gól nepadl a šlo se do prodloužení. V tom byla úspěšnější Plzeň. 

V 64. minutě po vynikající individuální akci Milana Gulaše dostal puk za záda gólmana Branislava Konráda Tomáš Mertl a Plzeň mohla slavit.

"Bylo to nahoru - dolů, Olomouc byla dobře připravená fyzicky. Celkově to byl nepříjemný zápas. Udělali jsme nějaké chyby, byla tam i řada faulů, tím, jsme je dostali na koně. Bylo hodně šancí na obou stranách. Nemyslím si, že na gólovky bychom měli vyhrát, Frodo nás podržel. Zaplať pánbůh za ty dva body,“ popisuje zápas Pavel Musil. 

Modrobílí se nechtěli i přes remízový stav vzdát pomyšlení na vítězství a i v nastavení nic neponechali náhodě. „Do každého prodloužení jdeme s tím, že chceme vyhrát. Myslím si, že to bylo vidět, podle mě jsme chtěli trošku víc, Olomouc to možná chtěla uhrát do nájezdů,“ uzavírá Pavel Musil.

Ohodnoť článek

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky HC Škoda Plzeň, extraliga, utkání s Olomoucí, výhra v prodloužení, HC Olomouc, HC Sparta Praha, Milan Gulaš, Pavel Musil, Tomáš Černý

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Indiáni nezažili hořkost porážky ani v Olomouci a v prodloužení zvítězili 1:2  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.