Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Pátek 3. května 2024  |  Svátek má Alexej
Bez reklam

Straku doplní ve vlastnické struktuře extraligové Plzně Autocentrum Šmucler

Novým spolumajitelem hokejové Plzně se stala společnost Autocentrum Šmucler. Nově bude vlastnit padesát procent klubu stejně jako Martin Straka. Západočeši oznámili změnu vlastnické struktury na tiskové konferenci.

„Již delší dobu jsem k sobě hledal silného partnera, který by se zapojil do řízení klubu. Jsem velice rád, že jsem jej našel právě ve společnosti Autocentrum Šmucler, kterou vlastní Jan Šmucler a Miroslav Bláha," uvedl Martin Straka na klubovém webu.

O úplném odchodu z plzeňského klubu bývalý vynikající útočník neuvažoval. „Samozřejmě budu v klubu pokračovat, žádná jiná varianta nikdy nepadala v úvahu," řekl generální manažer Škody, který je nyní místopředsedou představenstva.

Předsedou se stal Jan Šmucler. „Naším společným cílem je vrátit plzeňský hokej zpět na přední příčky, a proto na cestě za jeho splněním spojíme své síly. Martin je hokejovou legendou a hokeji rozumí jako málokdo, proto mu chceme pomyslně uvolnit ruce, aby se mohl více soustředit na sportovní záležitosti. Já s Miroslavem Bláhou budeme klub řídit po jeho obchodní a provozní stránce," uvedl Šmucler.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, Martin Straka, Autocentrum Šmucler, spoluvlastník klubu, Jan Šmucler

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Straku doplní ve vlastnické struktuře extraligové Plzně Autocentrum Šmucler  |  Hokej  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.