Počasí dnes11 °C, zítra10 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Plzeň poslala Havla do Bohemians a Ekpaie do Budějc

Viktorii Plzeň opouštějí dva fotbalisté. Obránce Milan Havel bude na podzim hostovat v Bohemians Praha 1905 a nigerijský záložník Ubong Ekpai v týmu ligového nováčka Českých Budějovicích.

"Po vyřazení z evropských pohárů nás čeká menší porce zápasů, tudíž je důležité, aby hráči měli zápasovou praxi. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli během podzimní části řešit jejich hostování v Bohemians, respektive v Českých Budějovicích," uvedl na klubovém webu generální manažer Viktorie Adolf Šádek.

Pětadvacetiletý Havel se vrací do Bohemians 1905 po dvouletém působení v Plzni. Za Viktorii odehrál 47 zápasů a dal dva góly. V této sezoně si připsal po dvou ligových startech, jednou nastoupil v kvalifikaci Ligy mistrů a jednou v bojích o Evropskou ligu.

"Na návrat do Bohemky se opravdu hodně těším. Nemůžu se dočkat, až si opět zahraju v Ďolíčku jako domácí hráč. O klubu jsem si držel přehled. Pokud to šlo, tak jsem navštěvoval domácí zápasy," uvedl na webu vršovického celku Havel, který je odchovancem Bohemians.

Třiadvacetiletý Ekpai přišel do Plzně před rokem ze Zlína a podepsal smlouvu na tři roky. V minulé sezoně odehrál 16 zápasů, nyní se zotavuje po zranění, po kterém se má rozehrát v dresu Českých Budějovic.

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky Sport, fotbal, první, Bohemians, Č. Budějovice, Havel, Ekpai, FC Viktoria Plzeň, Bohemians 1905, Milan Havel, České Budějovice, SK Dynamo České Budějovice, Liga mistrů UEFA, Evropská liga UEFA, FC Fastav Zlín

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeň poslala Havla do Bohemians a Ekpaie do Budějc  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.