Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Kobra se rozloučí s Plzní, útočník Ondrášek si hledá nové angažmá

Po necelém roce opustí plzeňský kádr populární útočník Zdeněk Ondrášek. Západočeský klub hráče s přezdívkou Kobra získal loni v září z amerického Dallasu, kde hrál zámořskou nejvyšší fotbalovou ligu (MLS). Kromě něj odhodí červenomodré barvy také obránce Radim Řezník. Oba dostali od klubu svolení najít si nové angažmá.

Velké změny otřásají v posledních dnech fotbalovou Plzní. Po odchodu Davida Limberského a Tomáše Hořavy, kteří ukončili profesionální kariéru, vypršely kontrakty také Ubongu Ekpaiovi s Adamem Hlouškem. Do letní přípravy se nezapojí ani Radim Řezník Zdeněk Ondrášek.

Dvaatřicetiletý útočník Ondrášek na sebe viditelně upozornil předloni v říjnu při svém debutu v národním týmu, kdy za národní celek rozhodl jako střídající hráč o vítězství 2:1 nad Anglií. Tento úspěch se řadí mezi největší v jeho dosavadní kariéře. Když loni v září podepsal smlouvu s Plzní, čekaly se od něj velké věci. Bohužel se mu přestalo dařit a vypadl ze základní sestavy. Nové angažmá si hledá i obránce Radim Řezník, který získal s viktoriány čtyři ligové tituly.

Plzeň zahájí letní přípravu testy, které s Viktorií absolvuje několik nových tváří. S předstihem klub oznámil příchod Jhona Mosquery z Liberce a Ondřeje Pachlopníka z Brna. Na zkoušku pak přípravu absolvují brankář Marián Tvrdoň z Ústí nad Labem a senegalský záložník Modou NDiaye z Táborska. Z Vyšehradu poté přicházejí mladí hráči Adam Alexandr a Dominik Kříž.

Čtete také:

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, letní příprava, Zdeněk Ondrášek, Radim Řezník, Major League Soccer, Dallas, Adam Hloušek, David Limberský, Tomáš Hořava, FC Slovan Liberec, FC Zbrojovka Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kobra se rozloučí s Plzní, útočník Ondrášek si hledá nové angažmá  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.