Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Vedení klubu došla trpělivost, trenér Adrian Guľa opouští fotbalovou Plzeň

Po chabém výkonu proti Příbrami se vedení FC Viktoria Plzeň rozhodlo pro změnu na trenérské lavičce a po vzájemné dohodě ukončilo spolupráci s Adrianem Guľou. Jméno jeho nástupce bychom se měli dozvědět na začátku týdne, uvedl klub na svých webových stránkách. Společně s Guľou končí i další členové realizačního týmu Marián Zimen, Ladislav Kubalík a Martin Kojnok.

„Pro odvolání trenéra jsme se rozhodli na základě neuspokojivých výsledků, a především špatného herního projevu, s nímž jsme nebyli spokojeni delší dobu,“ vysvětlil krok vedení Adolf Šádek, generální manažer klubu.

„Po sobotním zápase jsme se situací intenzivně zabývali a po vzájemné dohodě s trenérem jsme dospěli k závěru, že se naše cesty rozejdou. Adrianu Guľovi i jeho kolegům se sluší poděkovat za práci, kterou zde za rok a půl odvedli a popřát jim vše dobré jak v osobním, tak i profesním životě,“ dodal Adolf Šádek.

Společně s Adrianem Guľou končí na lavičce Viktorie i Marián Zimen, Ladislav Kubalík a Martin Kojnok.

„Chtěl bych poděkovat celému klubu, všem lidem v něm a speciálně panu Šádkovi za to, že jsem měl možnost vést takový klub. Dělali jsme maximum, ale sám cítím, že to zatím nepřinášelo očekávané výsledky. Věřím, že je v silách Viktorky, aby nad hlavu zvedla trofej a v příští sezoně hrála evropské poháry. Zůstanu i nadále fanouškem klubu i všech hráčů, které jsem zde mohl vést,“ řekl Adrian Guľa.

O tom, kdo se stane novým trenérem Viktorie Plzeň a povede ji v nadcházejících ligových zápasech a pohárovém finále, bude vedení klubu nyní jednat a na začátku nového týdne oznámí veřejnosti i fanouškům.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Adrián Guľa, Příbram, trenér, Marián Zimen, 1. FK Příbram, FK Viktoria Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vedení klubu došla trpělivost, trenér Adrian Guľa opouští fotbalovou Plzeň  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.