Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Strašné, co jsme předvedli, řekl po utkání s Příbramí Zdeněk Ondrášek

Už to vypadlo, že se v ligové tabulce posune Plzeň na čtvrté místo. Jenže si to sama v posledním utkání pěkně zkomplikovala. V závěrečných sekundách nastavení totiž domácí inkasovali naprosto nečekaný gól z dálky. Utkání nakonec skončilo remízou 3:3. Kritikou nešetřili fanoušci ani samotní hráči.

„Neumím ani popsat, jak se cítíme. Všichni na sebe koukáme, je to fakt těžký k tomu něco říct,“ začal své hodnocení Zdeněk Ondrášek. „Chtěli jsme odčinit zápas na Slavii, těšili jsme se na fanoušky. Začali jsme aktivně, bohužel jsme dostali dva góly. Tým ale ukázal sílu, měli jsme mraky šancí, já sám měl třeba tři velké, opravdu velké šance! Nepadlo to tam, ale věřil jsem až do konce, že to otočíme. Dotlačili jsme to tam dvakrát břichem, vedli jsme... Ale pak uděláme to, co uděláme. Můžeme se zlobit jen sami na sebe. Je to strašné, co jsme předvedli. Musíme jít dál,“ byl zklamaný plzeňský útočník.

Do hry šel už na začátku druhého poločasu. „Měl jsem za úkol tam dostat emoce, být před bránou, prát se společně s Bogym o místo. Příbram dobře bránila, my jsme ale ten zápas chtěli otočit a věřili jsme, že když budeme hrát to svoje, tak to zvládneme,“ popisuje Zdeněk Ondrášek. „Otočit jsme mohli už dřív, ale díkybohu, že nám to tam spadlo v té 91. minutě. Jenomže to, co jsme pak dokázali... Vůbec nevím, co k tomu říct,“ dodal sklesle.

Kobra vstřelil svůj první gól od 31. ledna. „Za gól jsem vždy rád, čekal jsem na něj dlouho, ale nejdůležitější jsou prostě výsledky. Kdyby ho dal někdo jiný a vyhráli jsme, tak bych byl mnohem radši. Takhle je to vše zatmavené špatným výsledkem,“ mrzelo ho.

Fanoušci naopak poukazují na chabý výkon brankáře Hrušky. Dostat tři góly ze čtyř střel je podle nich naprostý extrém. „Doufám, že to byl jeho poslední zapas za Plzeň," uvedl například Martin V. Pro ostrá slova nešel daleko ani Miroslav S.: „Ten hráč by měl dát polovinu výplaty na mládež a ještě bych mu dal pokutu." 

A jak hodnotí zápas trenér Adrian Guľa? „Bylo v něm hodně emocí a naše slabá práce v defenzivní činnosti dostala soupeře do dvougólového vedení. Mužstvo zareagovalo, dokázalo otočit zápas na 3:2, ale co jsme vymysleli v nastaveném čase, tak to nepotřebuje další komentář. Pro nás je to velká ztráta,“ uvedl kouč Plzně.

V utkání s Příbramí navíc musel hned třikrát nuceně střídat kvůli zranění. „Byl to pro nás neuvěřitelný zápas i z tohoto pohledu. Že nám vypadnou hned tři hráči, tak to je pro nás opravdu náročný den,“ doplnil kouč Viktorky.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FCVP/Jan Kubíček, Ladislav Nussbauer

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, Příbram, ohlasy, 1. FK Příbram, Zdeněk Ondrášek, emoce, SK Slavia Praha, Adrián Guľa, Martin V.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Strašné, co jsme předvedli, řekl po utkání s Příbramí Zdeněk Ondrášek  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.