Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Diváci nesmí na dnešní utkání Viktorie s Teplicemi. Semifinále poháru se odehraje bez fanoušků

Smůlu mají diváci, kteří se dnes chystali na fotbal do plzeňské Doosan Areny na semifinále poháru, kde nastoupí FC Viktoria Plzeň proti FK Teplice. Po intervenci ze strany příslušných orgánů došlo k zastavení celé akce, fanoušci s permanentkami do hlediště na tribuny nemohou pod hrozbou vysokých sankcí.

Ještě v úterý večer na základě aktuální situace udělala FC Viktoria Plzeň vše pro to, aby mohla za přísných podmínek pustit na stadion omezené množství permanentkářů, dokonce se jim rozhodla zajistit i testování zdarma přímo před stadionem.

„Před několika okamžiky nám vše zastavily příslušné orgány. Povolení je prý platné až od 1. května, tudíž dnes nemůžeme vpustit žádné fanoušky na stadion pod hrozbou vysokých sankcí,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

„V první řadě se chceme omluvit všem našim fanouškům, kteří si začali zařizovat všechny věci nutné pro návštěvu stadionu. Toto rozhodnutí nechápeme, nerozumíme mu, ale musíme jej v tuto chvíli respektovat,“ uzavřel mluvčí klubu.

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Vikoria Plzeň, pohár, fanoušci, Teplice, zákaz, FK Teplice, FK Viktoria Žižkov, FC Viktoria Plzeň, semifinále, Stadion města Plzně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Diváci nesmí na dnešní utkání Viktorie s Teplicemi. Semifinále poháru se odehraje bez fanoušků  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.