Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Viktoriáni se po koronavirové karanténě opět vrátili na trávník

Po dvou týdnech nucené pauzy se hráči fotbalové Plzně opět vrátili do přípravy. V téměř kompletním složení už absolvovali společný trénink na sportovní areálu ve Skvrňanech. Zpět do ligových utkání naskočí Viktoria v neděli 4. dubna proti Dynamu České Budějovice.

„Byla to nepříjemná pauza, ale nedá se nic dělat. Teď je to za námi, hodili jsme to za hlavu. Hlavní je, že jsou kluci zdraví a můžeme se nyní opět společně připravovat,“ uvedl trenér Adrian Guľa.

Poslední zápas odehrál plzeňský tým 6. března s Olomoucí, kdy vyhrál 1:0. následně se u několika hráčů potvrdila nákaza koronavirem a hráči museli nastoupit do karantény. Tím přišli od dvě ligová utkání na hřišti Sparty a o domácí zápas proti Zlínu. Zpátky do nejvyšší soutěže se vrátí 4. dubna, kdy nastoupí proti Českým Budějovicím.

 „Našim cílem je jednoznačně připravit se správným způsobem na nadcházející program, ve kterém nás čeká hodně utkání v rychlém sledu,“ dodal Guľa.

Hned po utkání v rámci FORTUNA:LIGY na ně totiž čeká čtvrtfinále MOL Cupu  proti Liberci a následně zamíří o dalším víkendu do Karviné.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Vikoria Plzeň, koronavirus, karanténa, trénink, FC Viktoria Plzeň, SK Dynamo České Budějovice, Skvrňany, Adrián Guľa, SK Sigma Olomouc, AC Sparta Praha, FC Fastav Zlín, 1. česká fotbalová liga, FC Slovan Liberec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni se po koronavirové karanténě opět vrátili na trávník  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.