Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Je to potvrzené, dva nejbližší ligové zápasy Viktorie Plzeň se kvůli covidu ruší

Vedení soutěže odložilo na neurčito dvě nejbližší ligová utkání Viktorie Plzeň. Jedná se o duely proti Spartě Praha a Fastavu Zlín. Tyto zápasy se tak budou muset odehrát v náhradním termínu. Tento krok učinila Ligová fotbalová asociace na popud krajských hygieniků, kteří rozhodli, že do karantény půjde celý plzeňský A tým.

„Zápasy byly odloženy z důvodu včerejšího nařízení Krajské hygienické stanice Plzeňského kraje, které rozhodlo o karanténních opatřeních celého A týmu Viktorie Plzeň. Důvodem je zvýšený počet pozitivních výsledků testů na přítomnost viru SARS-CoV-2 při testování uvnitř A týmu v tomto týdnu,“ uvedl tiskový mluvčí FC Viktoria Plzeň Václav Hanzlík.

Na neurčito jsou tak odložený zápas na hřišti Sparty Praha, který se měl odehrát tuto sobotu a také domácí duel proti Zlínu. O náhradních termínech musí rozhodnout řídící úsek soutěže v nejbližších dnech.

Kvůli covidu-19 už v této sezoně musela do karantény víc než polovina prvoligových celků a odložena byla řada zápasů. Problémy s koronavirem měly i další týmy, které ale do izolace nemusely.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FCVP/Ladislav Nussbauer

Štítky fotbal, FC Vikoria Plzeň, koronavirus, karanténa, Sparta, FC Viktoria Plzeň, COVID-19, AC Sparta Praha, FC Fastav Zlín, Krajská hygienická stanice, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Je to potvrzené, dva nejbližší ligové zápasy Viktorie Plzeň se kvůli covidu ruší  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.