Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Doufám, že teď se rozjedeme, říká autor hattricku Aleš Čermák

Předvánoční nadílka plzeňských viktoriánů, i tak by se dal nazvat včerejší zápas proti Teplicím, kdy soupeř odjížděl s drtivou porážkou 7:0. Tři góly si navíc připsal Aleš Čermák. „Můj hattrick? Skvělý pocit. Kéž by to tak šlo sál,“ zhodnotil střelec.

„Je dobře, že jsme to zvládli a ukázali svoji sílu a kvalitu. Výsledek hovoří za vše, na druhou stranu musíme zůstat pokorní, protože víme, co se stalo v minulých týdnech. Pracovitost a pokora je naprosto klíčová,“ zdůraznil kouč Adrian Guľa Západočechů.

„Tohle vítězství jsme samozřejmě velmi potřebovali a vážíme si ho,“ pokračuje Guľa. A jak podle něj předejít tomu, aby Viktoria hned v dalším utkání znovu neztratila? „Stačí se podívat na tři čtyři zápasy dozadu a věřím, že to bylo dostatečně bolestivé pro nás všechny. Umíme porovnat pocity, jak chutná vítězství a jak ne. A výhry potřebujeme,“ má jasno trenér.

Mužem utkání byl autor hattricku (už třetího v dresu Viktorky!) Aleš Čermák. „Po delší době cítím radost. Doufám, že se teď rozjedeme a budeme ji mít po každém zápase,“ přeje si. „A můj hattrick? Skvělý pocit. Odmala jsem nikdy moc góly nedával a najednou mám za tři roky tři hattricky, takže jsem šťastný. Kéžby to tak šlo dál. Doufáme, že se od toho odrazíme. Rozhodně teď budeme sebevědomější“ dodává levonohý záložník.

„Dnes jsme hráli dobře od první minuty,“ těšilo Davida Limberského. „Jsme rádi, že jsme se poučili z posledního utkání a celý zápas jsme vydrželi v takovém tempu. Nechtěli jsme dopustit, aby Teplice snížily, takže jsme rádi, že jsme skóre navyšovali a vyhráli jsme takovým rozdílem,“ byl nadšený zkušený obránce.

Sám Limba se postaral o gól na 6:0, prosadil se přízemní střelou z dálky. „Letělo to z 30 metrů do víka, gólman bez šance, skvělá rána, dělo,“ vtipkoval v rozhovoru. „Popravdě to trochu zaplavalo a gólman měl asi horší výhled. Něco už jsem zkoušel i v první půli, ale to jsem se trošku vyplašil a letělo to na druhou stranu na tribunu, to se moc nepovedlo. Ale je dobře, že jsme byli aktivní střelecky, napadaly nám tam góly a zvedlo se nám sebevědomí,“ usmíval se Limberský.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, Teplice, ohlasym FORTUNA:LIGA, Aleš Čermák, FK Teplice, Adrián Guľa, David Limberský

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Doufám, že teď se rozjedeme, říká autor hattricku Aleš Čermák  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.