Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Výhru reprezentace nad Izraelem zařídil Vladimír Darida

Česká reprezentace uspěla v předposledním utkání skupiny Ligy národů proti Izraeli v Plzni, když po brzkém gólu kapitána Vladimíra Daridy vyhrála 1:0. Díky třem bodům se dotáhla na vedoucí Skotsko na rozdíl jednoho bodu.

O jediný gól celého zápasu se postarali čeští fotbalisté již v sedmé minutě zápasu. Rychlý brejk z vlastní poloviny táhl po levé straně Jakub Jankto, míč se nakonec dostal k Vladimíru Coufalovi, jenž míč připravil svému jmenovci Daridovi a český kapitán pro tento zápase poslal míč do sítě. 

V dalším průběhu prvního poločasu měl další příležitosti Jakub Jankto, ale jeho střely z pravé i levé strany se do branky nedostaly. V druhém poločase byli aktivnější izraelští fotbalisté, Tomáš Vaclík se ale dokázal Zahaviho ve všech situacích vychytat. Posledních deset minut dohrával soupeř bez vyloučeného Elhameda. 

V odpoledním utkání vyhrálo Slovensko nad Skotskem 1:0, což znamená, že se český výběr dotáhl na Skotsko na rozdíl pouhého bodu a stále může pomýšlet na prvenství ve skupině pokud se mu podaří ve středu porazit Slovensko a Skotsko ztratí s Izraelem.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva | Foto FAČR

Štítky fotbal, Plzeň, národní tým, Česká republika, Izrael, Vladimír Darida, Skotsko, Česká fotbalová reprezentace, Liga národů UEFA, FC Viktoria Plzeň, Jakub Jankto, Slovensko, Vladimír Coufal, Tomáš Vaclík

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Výhru reprezentace nad Izraelem zařídil Vladimír Darida  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.