Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Plzeň potvrdila Ondráškův příchod, čeká ho zdravotní prohlídka

Fotbalová Plzeň potvrdila na svém webu příchod útočníka Zdeňka Ondráška z Dallasu. Jednatřicetiletý český reprezentant podstoupí v úterý zdravotní prohlídku a poté se oficiálně stane hráčem Viktorie.

Ondrášek působil v Dallasu, který hraje zámořskou MLS, od přelomu let 2018 a 2019. Texaský celek jeho odchod do Plzně potvrdil v neděli, Západočeši ale až dnes. Ondrášek, kterému se přezdívá "Kobra", se podle prohlášení, zveřejněného na webu Dallasu, rozhodl vrátit do rodné země kvůli rodině.

Poslední start v české lize si připsal za České Budějovice v únoru 2012. Celkem má v nejvyšší české soutěži na kontě 81 startů a 22 gólů. Poté hrával za norské Tromsö, Wislu Krakov a Dallas. V plzeňském útoku doplní dvojici Jean-David Beauguel a Tomáš Chorý.

Díky dobrým výkonům si Ondrášek loni vysloužil premiérovou pozvánku do české reprezentace a hned při prvním startu coby střídající hráč zajistil vítězným gólem nečekanou domácí výhru 2:1 nad Anglií v evropské kvalifikaci. Za národní tým má na kontě čtyři zápasy.

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky Sport, fotbal, první, Plzeň, Ondrášek, FC Viktoria Plzeň, Zdeněk Ondrášek, Dallas, Major League Soccer, SK Dynamo České Budějovice, Wisła Kraków, Česká fotbalová reprezentace, Jean-David Beauguel, Tomáš Chorý, Anglie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Plzeň potvrdila Ondráškův příchod, čeká ho zdravotní prohlídka  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.