Počasí dnes20 °C, zítra24 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Na domácí zápas Viktorie s Boleslaví může v neděli přijít až šest tisíc fanoušků

Na nadcházející domácí zápas s Mladou Boleslaví může plzeňský klub 13. září využít vyššího počtu fanoušků v Doosan Areně! Na duel tak mohou všichni permanentkáři a navíc klub spustí volný prodej vstupenek. Vzhledem k tomu, že se koronavirová situace v Česku každým dnem zhoršuje, není důvod k předčasnému jásání a situace v neděli už může být opět jiná. Všichni víme, že vládní opatření se mohou změnit den ode dne o 360 stupňů.

Aktuální uvolnění vládních opatření znamená, že klub je oprávněn vpustit do Doosan Areny pro nadcházející domácí zápas přes šest tisíc. Takový počet viktoriánů tedy může v neděli 13. září přijít fandit a podpořit svůj klub přímo na stadionu!

„Díky tomu tak poprvé od března můžeme zažít, jaké to je hrát před slušně zaplněnými ochozy, na což se všichni těší. Mohu říct, že mi ta pořádná atmosféra chybí. Je skvělá zpráva, že na další zápas již bude půlka stadionu zaplněná, moc se na to těším. A věřím, že fanoušci přijdou a podpoří nás,“ má jasno obránce Lukáš Hejda.

Vstup na utkání mají zajištěný všichni permanentkáři 2020/2021. „Již není potřeba vyzvedávání speciálních vstupenek, ale všichni projdou turnikety na svou permanentku. Fanoušci se rovněž mohou usadit na své místo,“ informuje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Kdo si ještě novou permanentku nepořídil, má čas do 11. září. 

Uvolnění opatření a navýšení možného množství fanoušků klubu zároveň umožňuje, aby byl na toto utkání spuštěný i volný prodej vstupenek. Ten bude zahájen ve středu 9. září v 9:00 ve Viktoria shopu, na prodejních místech Plzeňské vstupenky a online na webu www.plzenskavstupenka.cz.

„Počet vstupenek ve volném prodeji bude omezený a závisí na konečném počtu prodaných permanentních vstupenek. Do této chvíle jich bylo prodáno přes čtyři tisíce,“ informuje mluvčí klubu. Navíc Viktoria Plzeň připravila nový vzhled vstupenek, na kterých najdete fotografie hráčů!

Ohodnoť článek

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, vstupenky, volný prodej vstupenek, FK Mladá Boleslav, vstupenka, FK Viktoria Žižkov, Stadion města Plzně, Česko, Lukáš Hejda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na domácí zápas Viktorie s Boleslaví může v neděli přijít až šest tisíc fanoušků  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.