Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

O přípravné utkání Viktorie s Budějovicemi fanoušci nepřijdou, zápas poběží na YouTube

První přátelský zápas v rámci předsezonní přípravy 2020/2021 čeká FC Viktoria Plzeň už v sobotu 1. srpna. V Luční ulici se tým trenéra Adriana Guľy střetne s českobudějovickým Dynamem. Diváci o zápas nepřijdou, i když bude tentokrát neveřejný.

„Zápas z hygienických důvodů a v souvislosti s aktuální situací proběhne za zavřenými dveřmi. Pro fanoušky tak připravíme živý videopřenos na našem YouTube kanále,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Utkání proti Českým Budějovicím bude jedinou plzeňskou prověrkou v domácím prostředí. Poté tým odcestuje na soustředění do Rakouska, kde jej čekají čtyři přátelské zápasy.

S Budějovicemi se viktoriáni v rámci přátelského zápasu střetli již v květnu před restartem FORTUNA:LIGY, kdy na Střeleckém ostrově zvítězili 4:1 po gólech Beauguela, Kovaříka, Kopice a Buchy.

„Je určitě dobře, že si tréninkové jednotky zpestříme zápasem. Navíc proti dobrému ligovému soupeři, takže to určitě bude cenná prověrka,“ ví obránce Lukáš Hejda.

„Zápas začíná v sobotu 1. srpna v 11:00 a vysílat jej budeme na našem YouTube zdarma. Viktoria je již odehraje v dresech Macron, které byly připraveny speciálně pro přátelské zápasy. Představení oficiálních dresů na sezonu je naplánováno před ostrým startem sezony,“ dodal mluvčí klubu.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Martin Skála

Štítky FC Viktoria Plzeň, fotbal, fotbalisté, utkání, příprava, České Budějovice, YouTube přenos, SK Dynamo České Budějovice, FK Viktoria Žižkov, YouTube, přátelské utkání, Adrián Guľa, 1. česká fotbalová liga, Rakousko, Emmanuel Macron, Lukáš Hejda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

O přípravné utkání Viktorie s Budějovicemi fanoušci nepřijdou, zápas poběží na YouTube  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.