Počasí dnes24 °C, zítra26 °C
Pondělí 24. června 2024  |  Svátek má Jan
Bez reklam

Kam za fotbalem? Reprezentační utkání plánují promítat Na Spilce

Fanoušci fotbalu si v nadcházejících dnech přijdou na své. Mistrovství Evropy je v plném proudu, zápasy české reprezentace si navíc mohou užít fanoušci v Hospodě Na Spilce. Tam budou pro fanoušky připravena tři plátna, na která budou utkání promítána.

Čeští fotbalisté se na začátek turnaje utkají 18. června s Portugalskem, následuje 22. června zápas s Gruzií a 26. června s Tureckem. Všechna zmíněná utkání uvidí fanoušci právě v Hospodě Na Spilce, která je jednou z největších hospod v České republice.

Favoritem letošního mistrovství Evropy ve fotbale v Německu je Anglie. V těsném závěsu za ní jsou francouzský a německý národní tým. Ve vítězství české reprezentace bookmakeři příliš nevěří - v žebříčku favoritů je ČR na 12. místě například za Tureckem či Švýcarskem. Sázkové kanceláře letos očekávají rekordní objem sázek.

Podle jejich odhadů by celkově mohly přesáhnout 3,7 miliardy korun, tedy o necelou miliardu korun více, než kolik se prosázelo při letošním mistrovství světa v hokeji v Česku.

Ve vítězství Anglie věří zhruba čtvrtina všech sázejících, pětina pak ve vítězství Francie. O třetí místo v žebříčku přízně tuzemských sázejících se dělí Němci s Portugalci, okolo deseti procent věří české reprezentaci. Česko hraje ve skupině F s Portugalskem, Gruzií a Tureckem.

Ohodnoť článek

Foto FAČR

Štítky fotbal, Česko, Turecko, Portugalsko, hospoda, Gruzie, Česká fotbalová reprezentace, Anglie, Mistrovství Evropy ve fotbale, Německo, Na Spilce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kam za fotbalem? Reprezentační utkání plánují promítat Na Spilce  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.