Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Fotbalisté Plzně při Guľově debutu porazili Ústí nad Labem 4:1

Fotbalisté Plzně vítězně vstoupili do zimní přípravy a při premiéře nového trenéra Adriána Guľy doma porazili druholigové Ústí nad Labem 4:1. Premiéru za Viktorii oslavil gólem Chorvat Marko Alvir.

Slovenský kouč Guľa do obou poločasů nasadil až na brankáře Sváčka zcela odlišné jedenáctky v rozestavení 4-3-3. Plzeňský favorit rozhodl o výhře už v první půli. V 29. minutě v tréninkovém areálu v Luční ulici otevřel skóre Čermák a krátce před pauzou zvýšili Kayamba s Mihálikem. Po hodině hry připravil Sváčka o čisté konto Bassey, poslední slovo měl v 87. minutě debutant Alvir.

"Vstup do zápasu s velmi sympatickým soupeřem byl trochu pomalejší z naší strany, ale druhá polovina první půle nabídla zajímavé pasáže. Ve druhém poločase jsme neměli takovou jistotu a přesnost, na tom musíme ještě hodně zapracovat," uvedl Guľa pro klubový web.

"Občas tam byla taková přemíra snahy hráčů, že si nedrželi své pozice a až moc běhali. Obě skupiny mě ale potěšily tím, jak makaly a neřešily, že hrajeme se soupeřem z druhé ligy," dodal bývalý kouč slovenské reprezentace do 21 let.

Západočeši ve čtvrtek sehrají dvojzápas s dalšími druholigovými soupeři Žižkovem a Sokolovem. V pondělí 27. ledna plzeňský tým odletí na herní soustředění do španělské Estepony.

Autoři | Foto FK Viktoria Plzeň

Štítky Sport, fotbal, první, příprava, Plzeň, FC Viktoria Plzeň, FK Ústí nad Labem, Adrián Guľa, Marko Alvir, fotbalista, FK Viktoria Žižkov, FK Baník Sokolov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbalisté Plzně při Guľově debutu porazili Ústí nad Labem 4:1  |  Fotbal  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.