Počasí dnes15 °C, zítra21 °C
Pátek 17. května 2024  |  Svátek má Aneta
Bez reklam

Viktoriány v zimní přípravě čekají zátěžové testy a soustředění ve Španělsku

Svátky jsou u konce, a tak i hráči plzeňské Viktorky musí znovu obout kopačky. Už zítra je čekají zátěžové testy. Na programu mají také přípravné domácí duely i zahraniční soustředění. Tentokrát odcestují na herní kemp do španělské Estepony.

Trenér FCVP Michal Bílek se svým realizačním týmem naplánoval start zimní přípravy na 3. a 4. ledna, kdy hráči podstoupí zátěžové testy. Rovnou v pondělí odpoledne se pak sejdou k prvnímu společnému tréninku na hřišti. První část přípravy bude probíhat tradičně v tréninkovém areálu v Luční ulici, kde má tým veškeré potřebné zázemí. 

V domácím prostředí sehraje Viktoria i tři přípravné duely se soupeři z nižších soutěží – Písek (8. 1. dopoledne), Příbram (12. 1. odpoledne) a Ústí nad Labem (15. 1. dopoledne).

Následně se tým 17. 1. přesune na herní kemp do španělské Estepony. I zde jsou naplánovány celkem tři přípravné zápasy. Jména soupeřů jsou v tuto chvíli ještě ve fázi jednání a klub je představí později. „Chceme využít dobrých terénů i soupeřů, kteří tam budou. V Esteponě se zaměříme na herní věci a budeme chtít vyladit detaily na ostrý start jara,“ řekl k přípravě Bílek.

Po posledním utkání se viktoriáni vrátí domů, kde budou ladit formu na první jarní duel. V něm přivítají v Doosan Areně 5. února ligového nováčka z Hradce Králové. „O možnosti navštívit přípravné zápasy v Luční ulici budeme naše fanoušky s předstihem informovat. Rádi bychom, aby mohli tým vidět naživo, nicméně záležet bude primárně na aktuálních vládních opatřeních,“ doplnil mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Ohodnoť článek

Autoři | Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky fotbal, FC Viktoria Plzeň, příprava, zima, soustředění, Španělsko, Estepona, Michal Bílek, 1. FK Příbram, FK Ústí nad Labem, FC Hradec Králové, Písek

Viktoriány v zimní přípravě čekají zátěžové testy a soustředění ve Španělsku  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.