Počasí dnes18 °C, zítra22 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Viktoriáni jsou hrdí na své město i na nové dresy, jeden věnovali primátorovi Plzně

Jen několik málo okamžiků poté, co představitelé FC Viktoria Plzeň představili v pondělí 17. srpna poprvé veřejnosti své nové dresy, dorazili zástupci fotbalového klubu i za primátorem města Plzně Martinem Baxou (ODS), aby mu jeden nový dres věnovali.

Hlavním prvkem bílého dresu je embosovaný (vyražený) znak města a v něm je zasazené logo fotbalového klubu. „Je to pro mě velké překvapení a samozřejmě mě těší, že se naši fotbalisté hlásí k městu Plzni,“ uvedl primátor Martin Baxa.  

„Vážíme si města Plzně a jeho podpory. Hrdě se k němu hlásíme, a proto jsme tak zvanou druhou sadu dresů nechali ozdobit znakem města,“ uvedl Petr Chvojka, člen dozorčí rady FC Viktorie Plzeň. Tyto dresy jsou bílé, a jak doplnil obchodně-marketingový manažer klubu Jaromír Hamouz, viktoriáni je budou používat na hřištích soupeřů i v zápasech evropských pohárů. Bílý dres je doplněn o doplňkové prvky v klubové červené a modré barvě, hráči k němu obléknou bílé trenky i stulpny.

V domácích zápasech budou plzeňští fotbalisté nastupovat v sezoně 2020/2021 v tradičních klubových barvách, tedy v červené a modré, které jsou uspořádány do svislých širších pruhů. Dres je doplněn o červené trenky s modrým proužkem a červené stulpny. Novým dresům jsme se včera podrobně věnovali zde

Ohodnoť článek

Foto Plzen.eu / Martin Pecuch

Štítky FC Viktoria Plzeň, nové dresy, primátor dostal nový dres, Martin Baxa, primátor, ODS

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni jsou hrdí na své město i na nové dresy, jeden věnovali primátorovi Plzně  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.