Počasí dnes20 °C, zítra14 °C
Pondělí 6. května 2024  |  Svátek má Radoslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Házenkářům z Plzně se i letos dařilo, potkat se s nimi můžete při autogramiádě na Sportmanii

PR článek

Za vítězství v házenkářské extralize podepsalo vedení spolku Talent při Bolevecké základní škole dotační smlouvu na 300 tisíc korun s městem Plzeň. Slavnostního podpisu se za město zúčastnil náměstek primátora Roman Zarzycký (ANO), sportovní klub zastupovali vedle sekretáře a předsedy ještě kapitán Talent týmu Plzeňského kraje Petr Vinkelhöfer spolu s hráčem Ondřejem Šafránkem.

„Vím, že na letošní ročník nebudete vzpomínat v dobrém. Pandemie znemožnila utkání playoff, kdy jste po základní části byli na prvním místě s náskokem tří bodů na Duklu Praha a fanoušci si nemohli užít nejlepší část sezóny. Tím bylo znemožněno pokračování zisku čtyř titulů v řadě, což mě jako vašeho fanouška mrzí. Proto jsem velmi rád, že vás svaz prohlásil alespoň za vítěze ligy,“ uvedl náměstek primátora Roman Zarzycký.

Přístupu města ke sportovním klubům, a to jak z dlouhodobého hlediska, tak zejména v letošním roce si velmi cení předseda klubu Pavel Drobil. „Nebýt města Plzně a vaší osobní podpory, tak bychom řešili zásadní provozní problémy před zahájením soutěže 2020/2021. Díky městu Plzeň máme možnost se koncentrovat na přípravu a pokusit se vybojovat titul i v příštím roce,“ konstatoval předseda extraligového klubu.

Házenkáři letos mění název na Talent tým Plzeňského kraje a podporu 300 tisíc korun mohou využít na rozvoj a přípravu mládeže. Házenkáři budou mít na nadcházející sportovní akci Sportmanie Plzeň 2020 autogramiádu dne 19. 8. od 16:00 hodin.

Ohodnoť článek

Štítky Sportmanie, házená, autogramiáda, Plzeň, házenkář, Roman Zarzycký, Plzeňský kraj, ANO 2011, FK Dukla Praha, Pavel Drobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Házenkářům z Plzně se i letos dařilo, potkat se s nimi můžete při autogramiádě na Sportmanii  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.