Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Viktoriáni nastoupili k utkání se Spartou se jmenovkou zesnulého Čišovského na dresech

Ve speciálních dresech k uctění památky zesnulého viktoriána Mariána Čišovského nastoupili fotbalisté FC Viktoria Plzeň do dnešního utkání se Spartou. Každý hráč měl místo své jmenovky na zádech příjmení obránce, který v noci na neděli zemřel na následky nevyléčitelné choroby ALS.

Před výkopem na začátku utkání drželi hráči minutu ticha, která se ovšem nesla v duchu minutového potlesku. Diváci v domácím kotli na tribuně opakovaně vyvolávali jméno bývalého nesmírně úspěšného hráče Viktorie a zároveň slovenského reprezentanta. Ve 28. minutě fanoušci připomněli bouřlivým potleskem Čišovského číslo 28, které nosil v plzeňskému týmu. A s tímto číslem byl stále prezentován symbolicky i na soupisce A týmu Viktorie.  

V prostorách brány borců vzniklo pietní místo s několika fotografiemi a dresy Čišovského, kde se přicházeli účastníci utkání uctít památku zesnulého hráče a zapalovali tam desítky svíček.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto FC Viktoria Plzeň

Štítky smuteční oznámení, úmrtí, fotbal, FC Viktoria Plzeň, Marián Čišovský, vzpomínka, dresy, AC Sparta Praha, Als, FK Viktoria Žižkov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Viktoriáni nastoupili k utkání se Spartou se jmenovkou zesnulého Čišovského na dresech  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.