Počasí dnes17 °C, zítra14 °C
Úterý 1. října 2024  |  Svátek má Igor
Bez reklam

Kapitán indiánů Milan Gulaš zvítězil potřetí v řadě v anketě Hokejista sezony

Vítězem ankety Hokejista sezony Tipsport extraligy 2019/20 se stal plzeňský kapitán Milan Gulaš! A není to poprvé co v této anketě zazářil. O kvalitách útočníka indiánů svědčí fakt, že obhájil svá vítězství z předchozích dvou ročníků. A završil tak pomyslný hattrick.

„Individuální ohodnocení jsou příjemná. Abych pravdu řekl, tak v kolektivním sportu jsou důležitější věci. Ale samozřejmě si tohoto ocenění moc vážím, hřeje mě to u srdíčka. Velký dík patří mým spoluhráčům z lajny,“ komentoval výsledek ankety Milan Gulaš v přenosu ČT Sport po zisku ocenění. Forvard Škody završil pomyslný hattrick v anketě, když bral třetí ocenění za sebou.

V extraligovém ročníku 2019/20 si ostatně Milan Gulaš počínal skutečně fenomenálně. Opět se stal nejproduktivnějším hráčem a nejlepším střelcem základní části soutěže, v 52 zápasech nasbíral 76 kanadských bodů za 35 gólů a 41 asistencí. Zároveň překonal klubové rekordy v počtu získaných bodů a nastřílených tref v jedné sezóně. Stanovil také extraligový rekord v počtu zápasů za sebou, v nichž skóroval. Zároveň byl v uplynulém extraligovém ročníku nejčastěji zvolen nejlepším hráčem utkání. Trofej pro Hokejistu sezony si tak Milan Gulaš zaslouží naprosto oprávněně.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HC Škoda Plzeň

Štítky hokej, HC Škoda Plzeň, Milan Gulaš, anketa, Hokejista sezony, vítěz ankety, hattrick, hokejista, Extraliga ledního hokeje, ocenění, ČT sport

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Kapitán indiánů Milan Gulaš zvítězil potřetí v řadě v anketě Hokejista sezony  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.