Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Ještě nemáte pro své blízké vánoční dárky? Kupte jim pod stromeček startovné na Půlmaraton Plzeňského kraje!

PR článek

Udělejte radost svým blízkým a darujte jim startovné na oblíbený závod. Půlmaraton Plzeňského kraje odstartuje 22. dubna 2023 v areálu Škodaland Plzeň. Cena za dárkový poukaz se startovným je stejná jako při běžné online registraci na webových stránkách půlmaratonu.

Dárkový poukaz a časopis Svět v běhu

Na výběr máme hned několik tras. Půlmaraton, OMEXOM krajskou desítku, krajskou pětku, týmový běh a dětské běhy, které jsou pro nejmladší sportovce zadarmo. Po zaplacení dostanete na email dárkový poukaz a roční předplatné časopisu Svět běhu.

Certifikovaná trať půlmaratonu

Velmi náročná trať vedoucí přes Litice, Šlovice, Dobřany a Lhotu zpět k Borské přehradě je  oblíbeným závodem mnohých příznivců běhu. Což dokládá například účast naší současné nejlepší vytrvalkyně Marcely Joglové v roce 2017, kdy vítězstvím na tomto závodě vlastně neoficiálně odstartovala svoji skvělou kariéru.

K registraci objednejte i triko a čelenku

Jako každý rok, i letos jsou pro všechny zájemce připravena originální trika s vizuálem závodu. Novinkou letošního ročníku jsou funkční pánské a dámské čelenky, které si můžete k triku v rámci registrace zakoupit.

Doprovodný program láká nejen běžce, ale i diváky

Pro všechny účastníky, ale i jejich rodinné příslušníky, doprovod nebo jen příznivce běhu, bude v areálu Škodaland připraven bohatý doprovodný program. Kromě vystoupení oblíbené kapely POPs je připravena horolezecká stěna, bungee running – bungee basketball či rodeo býk. Nejmenší se mohou těšit na malování na obličej. V areálu bude také fotostěna, kde si každý může udělat vlastní foto.

Fan zóna v Dobřanech - příjemný průběh městem se skupinou Semtex

Zajímavé oživení pro všechny účastníky půlmaratonského závodu bude čekat tradičně i ve městě Dobřany, přes které závod vede a navíc se zde láme do své druhé poloviny. Dobřany při každém ročníku půlmaratonem žijí a připraví vždy nějaké velké překvapení, které závodníkům zpříjemní běh a dodá sil a energii do další části závodu. Skvělou sportovní atmosféru podpoří také tradičně vystoupení kapely Semtex. Více informací najdete na webových stránkách půlmaratonu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky sport, půlmaraton, tip na vánoce, půlmaraton Plzeňského kraje

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Ještě nemáte pro své blízké vánoční dárky? Kupte jim pod stromeček startovné na Půlmaraton Plzeňského kraje!  |  Sport  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.