Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Policie obvinila z vraždy ukrajinské ženy jejího partnera, ten je v nemocnici s vážnými bodnými zraněními

, aktualizováno 14. září 2022, 15:50

Rozhodnutí o umístění do vazby si vyslechl přímo v nemocnici třicetiletý Ukrajinec, který od pondělí čelí obvinění z vraždy své dvaatřicetileté partnerky. Ta zemřela po hádce násilnou smrtí v sobotu na ubytovně v Novém Sedle na Tachovsku. Cizinec si pak zřejmě sám způsobil nožem vážná zranění, se kterými je aktuálně hospitalizován v plzeňské fakultní nemocnici.

„Ve středu na návrh státního zástupce soud poslal třicetiletého muže, který byl obviněn ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, do vazby," potvrdila policejnímluvčí Dagmar Brožová. Až to zdravotní stav obviněného muže umožní, přesune se z civilní nemocnice do vězeňské nemocnice.Policisté v sobotu po poledni přijali oznámení o rozepři mezi partnery na ubytovně. Na místo ihned vyjeli tachovští policisté, kteří v bytě nalezli dvaatřicetiletou ženu bez známek života, která zemřela násilnou smrtí a zraněného podezřelého muže. Ten byl letecky transportován do nemocnice.

„Záchranná služba na místo vyslala pozemní posádky oblasti Tachov a Leteckou Záchrannou službu. U dvaatřicetileté ženy lékař konstatoval těžké zranění, kterému na místě podlehla. Muž byl transportován na emergency fakultní nemocnice na Lochotíně se středně těžkým zraněním,“ upřesnila mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová. Cizinec si pravděpodobně zranění způsobil sám. Vzhledem k jeho vážnému stavu zůstává v nemocnici.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky vražda, potyčka na ubytovně, ukrajinský pár, vražda ukrajinské ženy, nemocnice, úraz, Fakultní nemocnice Plzeň, okres Tachov, Nové Sedlo, Tachov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie obvinila z vraždy ukrajinské ženy jejího partnera, ten je v nemocnici s vážnými bodnými zraněními  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.