Počasí dnes14 °C, zítra19 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pracovní stroj přimáčkl zaměstnance mezi dvě desky a způsobil mu velmi těžké zranění

Velmi těžké zranění utrpěl při práci ve výrobní firmě v Chlumčanech na jižním Plzeňsku šestačtyřicetiletý muž. Pracovní stroj ho přimáčkl na odkladovou plochu mezi dvě desky.

Nehoda se stala ve středu kolem půl jedné, kdy do Chlumčan vyjížděly všechny složky IZS. „Naši záchranáři si po příjezdu převzali muže, u kterého do to doby probíhala laická resuscitace. Ošetřili ho a se zajištěnými dýchacími cestami ho ve vážném stavu transportovali na oddělení Emergency do plzeňské fakultní nemocnice,“ informovala Andrea Divišová z krajské záchranné služby.

„Policie přijala oznámení o pracovním úrazu, ke kterému mělo dojít v jedné firmě v Chlumčanech. Pracovní stroj tam zaměstnance při překládání dlaždic přimáčkl na odkladovou plochu. Muž utrpěl zranění a byl převezen k lékařskému ošetření. Policisté zjišťuji veškeré skutečnosti případu. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví z nedbalosti,“ uvedla k případu policejní mluvčí Eva Červenková.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky pracovní úraz, stroj přimáčkl muže, těžké zranění, Chlumčany, úraz, Plzeňský kraj, Andrea Divišová, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pracovní stroj přimáčkl zaměstnance mezi dvě desky a způsobil mu velmi těžké zranění  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.