Počasí dnes23 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Muž ošetřoval po pádu z kola zraněnou kamarádku, mezitím mu za zády někdo sprostě ukradl jeho bicykl

Naprosto odporný hyenismus zažil na vlastní kůži muž, který po pádu z kola poskytoval první pomoc své zraněné kamarádce. Mezi tím mu neskutečně otrlý neznámý pachatel odcizil jeho kolo, ke kterému se jeho majitel na chvilku otočil zády, když se staral o zraněnou ženu.

Sprostá krádež kola se stala v samotném centru Plzně ve večerních hodinách v blízkosti křižovatky ulic Křižíkovy sady a U Zvonu. Mladý muž se jel projet se svou kamarádkou na kole, ale žena z kola spadla a zranila se. „Poškozený muž ošetřoval kamarádku po pádu z jejího bicyklu na lavičce a měl být ke svému jízdnímu kolu otočený zády. Neznámý pachatel využil nestřeženého okamžiku a odložený bicykl mu i s dalšími věcmi odcizil. Jízdní kolo zanechal muž asi pět metrů od lavičky na chodníku,“ popsala událost policejní mluvčí Veronika Hokrová.

Zloděj se zmocnil jízdního kola značky Superior, černé barvy. Svým jednáním způsobil hmotnou škodu za více jak 20 tisíc korun. Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed se nahlášeným případem zabývají, ve věci vedou úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádež a po pachateli a odcizených věcech dále pátrají.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Pixabay.com

Štítky krádež kola, hyenismus, pachatel ukradl kolo, jízdní kolo, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž ošetřoval po pádu z kola zraněnou kamarádku, mezitím mu za zády někdo sprostě ukradl jeho bicykl  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.