Počasí dnes13 °C, zítra14 °C
Úterý 7. května 2024  |  Svátek má Stanislav
Bez reklam

Muž se ve vlaku ukájel před šestnáctiletou dívkou. Stejného činu se v minulosti dopustil už několikrát

Nepříjemný zážitek při cestě vlakem měla teprve šestnáctiletá dívka. Do stejného vagonu si k ní přisedl přes uličku sedmačtyřicetiletý muž. Po chvíli jízdy se cestující částečně obnažil a před dívkou začal masturbovat. A nebylo to rozhodně poprvé, co něco takového udělal.

„Na vlakovém nádraží v Klatovech třicet minut po dvacáté hodině mladistvá dívka vstoupila do vlaku. Předtím do stejného vagónu nastoupil neznámý muž, který se dívky následně otázal, jakým vlak jede směrem a sedl si opodál. Po chvilce dívka zjistila, že muž se částečně obnažil a ukájel se. Oznámila toto jeho jednání pracovníkům drah, kteří muže z vlaku na příští zastávce vyvedli,“ popsala událost policejní mluvčí Dana Ladmanová.

O incidentu byla prostřednictvím linky 158 informována i policie. Následně dívka opět usedla do vlaku, v němž odcestovala. „Policisté po příjezdu na nádraží zjistili, kam muž odjel a v obci na Švihovsku na vlakové zastávce spatřili muže, který odpovídal popisu podezřelého. Jednalo se o muže, který v současné době pobývá v Klatovech. Muž se na výzvu podrobil dechové zkoušce s výsledkem měření 1,82 promile alkoholu. Policisté teď případ vyšetřují pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví,“ dodala policejní mluvčí.

Podle informací serveru Novinky.cz se podezřelý muž kvůli masturbování ve vlaku dostal do problémů se zákonem v minulosti už vícekrát. Poprvé to bylo už v roce 1999. Před soudem stál pak muž kvůli stejnému prohřešku hned čtyřikrát. Kromě nepodmíněných trestů vězení měl soudem nařízené i ochranné psychiatricko-sexuologické léčení ústavní formou. Podle soudních znalců se jedná o člověka lehce mentálně retardovaného, který se v důsledku sexuální úchylky nedokáže plně ovládat a nedokáže rozpoznat nebezpečnost svého jednání.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky muž ve vlaku, výtržnost ve vlaku, výtržník, ukájel se ve vlaku, Klatovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž se ve vlaku ukájel před šestnáctiletou dívkou. Stejného činu se v minulosti dopustil už několikrát  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.