Počasí dnes7 °C, zítra8 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Krvavá řež na ubytovně, cizinec vytáhl nůž na svého mladšího spolubydlícího a pobodal ho

Opilý muž surově zaútočil na svého krajana v jedné z plzeňských ubytoven. Napadený si odnesl několik bodnořezných ran v oblasti hrudníku a obličeje. Policisté na místě agresora zadrželi a převezli k výslechu. Momentálně je útočník ve vazbě.

Ozbrojený zloděj přepadl obchod a prodavačku nemilosrdně ubodal, vrah policii uniká už 16 let

Bylo kolem jedenácté hodiny dopolední, když do prodejny s oblečením ve Kdyni na Domažlicku vstoupil zhruba čtyřicetiletý muž. V ruce svíral nůž, s nímž posléze napadl nebohou prodavačku. Žena na místě zemřela. Pachatel z místa odešel a dodnes...

 

Velmi rušno bylo okolo osmé hodiny večerní před jednou z ubytoven v Plzni. Na místě zasahovali záchranáři i policisté. Podle všeho se tam nepohodli dva muži, což vyvrcholilo v brutální napadení ze strany třiašedesátiletého cizince. Policie jeho národnost neuvedla, podle webu krimi-plzeň se mělo jednat o Ukrajince.

„Na tísňovou linku záchranné služby jsme přijali oznámení o napadení muže, který dle popisu měl mít zranění a byl pod vlivem alkoholu. Posádka na místě nalezla dalšího muže, ktery utrpěl bodná zranění v oblastí hrudníku a řezné zranění v oblasti čelisti a ucha. Na místo byli povolání další posádky a lékař. Muž byl zajištěn a neprodleně transportován na emergency Fn-Lochotín. Druhý starší muž byl velmi agresivní. S lehkým zraněním za doprovodu policie transportován do nemocnice na Borech," popsala mluvčí krajské záchranky Mária Svobodová.

„Policisté podezřelého muže, u kterého dechová zkouška potvrdila přítomnost alkoholu, a to s výsledkem 2,5 promile alkoholu v dechu, na místě zadrželi. Při prověřování události zjistili, že cizinec s nožem v ruce zaútočil na svého o osm let mladšího spolubydlícího a způsobil mu bodnořezná poranění v oblasti hrudníku a čelisti,“ popisuje policejní mluvčí Hana Kroftová.

Agresivní muž už si vyslechl obvinění z pokusu o vraždu. „Vrchní komisařka podala krajskému státnímu zástupci podnět k podání  návrhu na vzetí obviněného do vazby. Dnes po poledni soudce Okresního soudu Plzeň - město návrh akceptoval a muž je nyní stíhán vazebně. Krajští kriminalisté i nadále ve vyšetřování pokračují,“ uzavřela mluvčí.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky pokus o vraždu, napadení, pobodání, útok s nožem, napadení na ubytovně, ubytovna, hrudník, úraz, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Krvavá řež na ubytovně, cizinec vytáhl nůž na svého mladšího spolubydlícího a pobodal ho  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.