Počasí dnes18 °C, zítra19 °C
Neděle 5. května 2024  |  Svátek má Klaudie
Bez reklam

Hrůzný nález jako z hororu, náhodní svědci v lese objevili kosterní pozůstatky neznámého člověka

Kosterní pozůstatky lidského těla našli náhodní svědci v lese na jižním Plzeňsku. Děsivý nález spustil velkou policejní pátrací akci, na základě které se teď podařilo pravděpodobně zjistit totožnost mrtvého. Potvrdit to ale ještě musí testy DNA.  

Oznámení o nálezu kostry člověka přijali policisté na tísňovou linku v neděli odpoledne. Pozůstatky těla se nacházely v lese nedaleko jedné menší obce na Přešticku. „Na místo vyjeli policisté a ohledali místu činu. Jelikož v nedávné době v místě kosterního nálezu pracovala těžká lesní technika, kriminalisté předpokládali, že by se další důkazy mohly nacházet na větší ploše v okolí prvotního nálezu,“ informovala mluvčí policie Eva Červenková.

V úterý vyrazili policisté do terénu při rozsáhlé pátrací akci, nechyběl ani policejní kynolog se služebním psem, který je speciálně vycvičený na vyhledávání kosterních ostatků. S propátráváním terénu policistům pomáhal také dron. Pátrací akce byla úspěšná a policisté při ní vypátrali další důkazy, které zajistili.

„Podle zatím zjištěných informací policisté pracují i s verzí, že by se mohlo jednat o sedmasedmdesátiletého muže, který byl v policejních evidencích veden od loňského září jako pohřešovaný. Přesná totožnost zemřelé osoby bude však známá až po výsledcích odborného znaleckého zkoumání,“ doplnila policejní mluvčí Červenková.

Pražáka ztraceného na Šumavě se stále nepodařilo najít, rodina se obává, že si chce vzít život

Dvoudenní pátrání po čtyřicetiletém muži z Prahy stále nepřineslo kýžený výsledek. Do terénu v okolí Modravy se ho vydali hledat členové Horské služby Šumava s vycvičenými psy, zaměstnanci Národního parku, policisté i hasiči. Akci komplikoval...

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky mrtvý muž, kosterní pozůstatky, nález těla, náhodní svědci, pátrací akce, dron, les, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hrůzný nález jako z hororu, náhodní svědci v lese objevili kosterní pozůstatky neznámého člověka  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.