Počasí dnes23 °C, zítra27 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Oběsil se mladý muž, který pod vlivem alkoholu a drog předváděl sousedům erotické hrátky se spolubydlícím

Tragický konec má případ výtržnictví z října letošního roku, kdy v Klatovech dva nazí mladí muži pobíhali ve společných prostorách domu, před zraky lidí předstírali sexuální hrátky a vše vyvrcholilo vyhazováním nábytku z oken jejich bytu. Jeden z dvojice obviněných mužů, kterého zanedlouho čekal soud, měl spáchat sebevraždu.

Policisté z Klatov vyšetřují okolnosti sebevraždy čtyřiadvacetiletého muže. Podle informací deníku Právo našli minulý týden jeho tělo viset na chodbě jednoho domu. Za výtržnictví muži hrozily až dva roky vězení. Mladého muže mělo velmi trápit jeho předchozí jednání.   

Incident se stal začátkem října v bytovém domu v lokalitě Pod Hůrkou v Klatovech. Oba spolubydlící byli tehdy podle informací policie pod vlivem alkoholu a omamných látek. „Popíjeli společně od večerních hodin předcházejícího dne. Kolem poledne se pohádali, hlasitě pokřikovali, vzájemně se uráželi a rozbíjeli vybavení bytu. Dále se po společných prostorách domu pohybovali bez oblečení, v okně simulovali sexuální hrátky a následně vyhodili z okna bytu na chodník dvě plastové židle a dlažební kostku,“ popsala řádění dvojice mluvčí policie Dana Ladmanová.

 Oba muži se podrobili dechovým zkouškám, kdy jedenatřicetiletý nadýchal 2,43 a mladší 2,29 promile alkoholu. Testy na návykové látky měly u obou pozitivní výsledky.

Ohodnoť článek

Foto Luboš Vrabec

Štítky sebevražda, oběšení, sexuální hrátky, soud, výtržnictví, alkohol, drogy, dům, Klatovy, Právo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oběsil se mladý muž, který pod vlivem alkoholu a drog předváděl sousedům erotické hrátky se spolubydlícím  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.