Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

Toxi tým odhalil další nelegální pěstírnu marihuany, na sklizeň tam čekalo 200 kusů vzrostlých rostlin

Suterén rodinného domu v Plzni na Slovanech ukrýval nelegální indoorovou pěstírnu konopí, kde rostlo téměř 200 kusů rostlin. Na místě policisté také odhalili i důmyslně zamaskovaný neoprávněný odběr elektřiny.

Při domovní prohlídce policisté nalezli 189 kusů vrostlých rostlin a 64 kusů sazenic rostlin konopí. Převážná většina vzrostlých rostlin dosahovala vzrůstu 60 až 70 cm. „Překvapenému „pěstiteli“ policisté během zásahu zabavili samozřejmě nejen všechny rostliny, které odeslali ke znaleckému zkoumání, ale i kompletní funkční zařízení, včetně elektroinstalace, chemikálií a dalších předmětů určených k nedovolené výrobě psychotropní látky s obsahem THC,“ uvedla mluvčí policie Veronika Hokrová.

Dále policisté v domě nalezli a zajistili sušinu rostlin konopí v pytli a v plastových dózách, finanční hotovost ve výši 268 tisíc korun a také pytle se zbytky rostlinného materiálu z předchozích sklizní. „V souvislosti s tímto případem policisté zadrželi jednu osobu, která je podezřelá ze spáchání trestného činu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Osoba je v současné chvíli prověřována na svobodě,“ dodala mluvčí policie.  

Hodnocení článku je 52 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky pěstírna konopí, marihuana, THC, zásah, sklizeň, Plzeň, policejní zásah, rostliny, konopí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Toxi tým odhalil další nelegální pěstírnu marihuany, na sklizeň tam čekalo 200 kusů vzrostlých rostlin  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.