Počasí dnes9 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Pobodaného muže našel kolemjdoucí na lavičce, zásahovka zadržela dva cizince

, aktualizováno 24. října 2021, 18:10

Vážně zraněného muže cizí státní příslušnosti našel svědek na lavičce v Plzni na Slovanech. Ke čtyřiačtyřicetiletému raněnému okamžitě vyrazili na pomoc záchranáři, kteří ho ve velmi vážném stavu převezli do nemocnice. Případem začali okamžitě zabývat kriminalisté.

V pátek krátce před devátou hodinou večer našel šokovaný kolemjdoucí vážně zraněného muže. Pobodaný cizinec se nacházel na lavičce na Mikulášském náměstí v Plzni. Na místo během chvíle dorazili záchranáři i policisté, kteří začali po útočníkovi okamžitě pátrat. „Při pátrání po pachatelích násilného trestného činu byly ještě v průběhu večera zásahovou jednotkou zadrženy v jednom z bytů dvě osoby cizí státní příslušnosti, a to pětatřicetiletý muž a jednadvacetiletá žena,“ uvedla policejní mluvčí Eva Červenková.   

Kriminalisté případ kvalifikovali jako zvlášť závažný zločin vraždy ve stádiu pokusu. „Pětatřicetiletý muž si z rukou vrchního komisaře převzal usnesení o zahájení trestního stíhání. Jednadvacetiletá žena byla propuštěna ze zadržení. Dnešního dne byl rovněž podán podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což soudce akceptoval," doplnila mluvčí. Zraněný muž je podle dostupných informací mimo ohrožení života.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Luboš Vrabec

Štítky krimi, napadení, pobodání, Plzeň, policie, cizinec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pobodaného muže našel kolemjdoucí na lavičce, zásahovka zadržela dva cizince  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.