Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Zvrácená žena týrala a sexuálně zneužívala dítě svého přítele, odsedí si pět let ve vězení

Neuvěřitelná muka roky zažíval dnes už osmiletý chlapec. Žena dítě místo hlídání podrobovala sérii mučení. Podle obžaloby chlapce svazovala a zavírala do kumbálu, kde se pokálelo. Výkaly ho pak nutila uklidit rukama. Jindy chlapce nutila k pohlavnímu styku a balila jej do černého pytle. Chlapec se s hrůznými zážitky svěřil prababičce. Krajský soud v Plzni dnes ženě vyměřil pětiletý trest a pokutu 100 tisíc korun. Rozsudek není pravomocný, žena se proti němu na místě odvolala.

Na pět let poslal v úterý Krajský soud v Plzni do věznice s ostrahou sedmadvacetiletou ženu ze severního Plzeňska za znásilnění a týrání malého přítelova syna. Za způsobenou psychickou újmu mu má také zaplatit 100 tisíc korun. U soudu jí původně hrozilo až dvanáctileté vězení.

Žalované skutky se podle státního zástupce staly v přesně nezjištěných dnech od roku 2017 do loňského června. Chlapci bylo v té době čtyři až sedm let. Žena podle spisu dítě zavírala do kumbálu, lepící páskou mu zalepila oči a pusu, přivázala mu ruce a nohy k posteli, nebo ho zabalila do černého gumového pytle a dala mu do úst erotickou pomůcku. Dítě rovněž údajně osahávala na přirození či mu do análního otvoru zasunula neznámý předmět, stojí v obžalobě.

„Jen jsme si hráli na schovávanou.“

Obžalovaná vše odmítla, u soudu i v přípravném řízení na policii ale podrobněji odmítla vypovídat. Do kumbálu podle ní dítě zaběhlo samo, když si hráli na schovávanou. Několikrát se pomočil a pokálel, nijak ho ale fyzicky netrestala ani ho nesvazovala. Jeho pohlaví se dotkla při koupání, když ho umývala. Ke snímku, který údajně ukazuje, jak si chlapce přikládá k obnaženému prsu, uvedla, že na fotce je její vlastní syn, jehož kojila do čtyř let.

Chlapec se loni svěřil své prababičce z otcovy strany, když u ní byl několik dní na návštěvě, a popsal jí, co mu otcova partnerka údajně dělá. Prababička pak kontaktovala jeho matku a společně zašly na policii. U soudu prababička vypověděla, že jí dítě řeklo, že ho obžalovaná nemá ráda, že mu dala ostrý nůž pod krk, zavírala ho, až se bál, svazovala ho a podobně.

Podle znalkyně z oboru psychologie je chlapec schopen popsat, co zažil, není to ale vzhledem ke svému věku schopen interpretovat a chápat v sexuálním kontextu.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Richard Beneš

Štítky krimi, soud, dítě, zneužívání, Plzeň, Krajský soud v Plzni, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zvrácená žena týrala a sexuálně zneužívala dítě svého přítele, odsedí si pět let ve vězení  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.