Počasí dnes19 °C, zítra23 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Policisté už vypátrali automobil, kterým byl brutálně sražen chodec, řidič zatím spravedlnosti uniká

, aktualizováno 17. října 2021, 7:00

Kriminalisté hlásí posun ve vyšetřování brutální nehody, při níž velmi rychle couvající automobil srazil v Plzni chodce přecházejícího přes ulici. Muž utrpěl při nehodě vážné zranění. Pachatel z místa činu ujel. Policisté teď našli automobil, kterým neznámý řidič srazil chodce. Upozorňujeme, že záběry na videu nejsou pro slabší povahy.

„Předmětné vozidlo značky Škoda Octavia černé barvy již plzeňští policisté vypátrali v Plzni, zajistili ho a po řidiči dále pátrají,“ uvedla k vyšetřování ohavného činu mluvčí policie Eva Červenková. Nehoda se stala v pondělí v 9:16 hodin v Plzni, v prostoru křižovatky ulice Smrková.

Couvající řidič Škody Octavie combi ve vysoké rychlosti nabral téměř šedesátiletého muže, který přecházel přes ulici s taškami v rukou. Jeho tělo po nárazu odletělo doslova jako hadrový panák a zůstalo ležet na chodníku.

Na záběrech bezpečnost ní kamery je vidět, jak z vozidla vyběhne řidič, který ovšem začne se sraženým chodcem naprosto nepochopitelně a neurvale manipulovat. Snaží se ho různě zvednout a postavit na nohy! Nakonec muže odtáhne kousek stranou od automobilu. Když se na místo začali sbíhat další svědci, řidič nasedl do vozidla a ujel pryč. Před svým zbabělým odjezdem prý prohlásil, že jede pro záchranáře. Podle šíleného jednání řidiče nelze vyloučit, že byl pod vlivem omamných látek.

Záchranáře na místo přivolali až přítomní svědci, kteří o zraněného pečovali do jejich příjezdu. Následoval transport zraněného do plzeňské fakultní nemocnice. Utrpěl těžké zranění. 

Hodnocení článku je 78 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR + Richard Beneš

Štítky nehoda, sražený chodec, těžké zranění, záběry kamery, Plzeň, Škoda Octavia, Fakultní nemocnice Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté už vypátrali automobil, kterým byl brutálně sražen chodec, řidič zatím spravedlnosti uniká  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.