Počasí dnes8 °C, zítra9 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Naštvaný muž mrštil prázdnou lahví od tvrdého alkoholu po autobusu, nadýchal přes čtyři promile

Agresivní chování, výtržnosti a neschopnost artikulace. Tak by se dalo ve zkratce popsat chování opilého muže, který dělal nepořádek na zastávce MHD v ulici Malostranská v Plzni a poté i uvnitř autobusu. Opilce zřejmě naštvalo, že mu došlo pití a prázdnou lahví rozbil okno vozu.

Ve večerních hodinách se na linku 158 ozval volající, jenž upozornil na agresivní chování muže, který demoloval vnitřní prostor autobusu a dál se choval velmi agresivně. Na místo ihned vyrazily policejní hlídky.

„Na zastávce se nacházel silně opilý muž, který hlasitě a nesrozumitelně cosi pokřikoval. Policisté následně zjistili, že výtržník poškodil skleněnou výplň okna autobusu, kdy proti oknu hodil prázdnou láhev od tvrdého alkoholu. Vzhledem k tomu, že muž s policisty nespolupracoval a choval se agresivně, bylo proti němu použito donucovacích prostředků,“ popsala událost policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Dechová zkouška na alkohol pak ukázala u muže výsledek 4,18 promile. Noc strávil výtržník na záchytce. Celá věc tím ale rozhodně nekončí, policisté se totiž případem zabývají pro podezření ze spáchání přečinu výtržnictví.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Jan Luxík + Policie ČR

Štítky krimi, policie, vandal, výtržník, alkohol, mhd, Plzeň, okno, Malostranská

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Naštvaný muž mrštil prázdnou lahví od tvrdého alkoholu po autobusu, nadýchal přes čtyři promile  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.