Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Od první nehody ještě opilý řidič dokázal odjet, po druhém karambolu se převrátil na střechu

Spanilou jízdu povedeného motoristy ukončil až náraz do stromu a z místa nehody neodjel řidič jen proto, že se jeho vůz převrátil na střechu. Ještě před tímto karambolem naboural naboural jiný vůz, ale z místa nehody ještě ujel. O setkání s policisty rozhodně neměl zájem vzhledem k tomu, že mu v žilách koloval alkohol.

„Čtyřicetiletý muž vyrazil posilněn alkoholem z jedné menší obce na Plzeňsku a pokračoval do Plzně. Ve Smetanově ulici ale vzhledem k vypitému alkoholu a vyšší rychlosti naboural do vozidla, které jelo před ním. Opilý muž zastavil, aby zkontroloval své vozidlo. Když zjistil, že mu nevznikla žádná škoda, nasedl zpět do auta a pokračoval v jízdě,“ popsala jízdu mluvčí policie Michaela Raindlová.  

Daleko ovšem po první kolizi motorista na mokré silnici nedojel. „V levotočivé zatáčce nepřizpůsobil rychlost jízdy, vyjel mimo vozovku a narazil do stromu. Následně pochopil, že s automobilem už nikam nedojede a setrval na místě do příjezdu policejní hlídky. Při zběsilé jízdě opilého řidiče naštěstí nedošlo ke zranění osob," řekla policejní mluvčí.

Po druhé nehodě už se řidič setkání s policií nevyhnul. Dechová zkouška na alkohol v jeho případě ukázala policistům pozitivní výsledek dvě a půl promile.  

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky nehoda, alkohol za volantem, opilý řidič, ujel od nehody, alkohol, Plzeň, Plzeňský kraj

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Od první nehody ještě opilý řidič dokázal odjet, po druhém karambolu se převrátil na střechu  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.