Počasí dnes9 °C, zítra13 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Mladý řidič BMW s alkoholem v krvi srazil chodkyni, náraz tělo odmrštil až do kolejiště tramvaje

Mnohočetná vážná zranění utrpěla dnes ráno dvaapadesátiletá chodkyně, kterou při přecházení srazil řidič vozu značky BMW na Klatovské třídě v Plzni. Náraz ženu odmrštil o deset metrů dál až do kolejiště tramvaje, kde ji zcela zakrvácenou našli svědci. Viník nehody nejprve z místa ujel, ale později se přihlásil policistům. Vzápětí se ukázalo, že mladý motorista řídil pod vlivem alkoholu.

„Nehoda se stala před pátou hodinou ranní v ulici Klatovská poblíž křižovatky s ulici Stehlíkova. Třiadvacetiletý řidič vozu BMW se tam střetl s chodkyni. Test na alkohol u řidiče byl pozitivní, přístroj ukázal 0,68 promile. U paní byl vzhledem ke zranění nařízen odběr krve. Příčiny nehody policie vyšetřuje,“ informovala mluvčí policie Michaela Raindlová.

„Zraněnou ženu se středně těžkým zraněním jsme transportovali při vědomí na emergency do fakultní nemocnice,“ uvedla mluvčí záchranné služby Mária Svobodová. Hasiči na místě střetu likvidovali krvavé stopy chloraminem.  

Celá nehoda měla serveru kmimi-plzen.cz velmi zarážející pozadí. Zatímco záchranáři v kolejišti ošetřovali zakrvácenou ženu, která utrpěla poranění hlavy a řadu zlomenin, asi o 200 metrů dál od místa nehody odstavil na Klatovské třídě mladý řidič svůj vůz značky BMW s proraženým a zakrváceným předním sklem. Celou záchrannou akci pak muž sledoval. Jak uvedlo krimi-plzen, muž se k řízení v době nehody přiznal. Na otázku, proč ženě neposkytl nebo nezavolal pomoc, odpověděl, že nevěděl, co má dělat. Že byl v šoku.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky nehoda, sražená chodkyně, řidič BMW, alkohol za volantem, dechová zkouška, pozitivní test na alkohol, mnohočetná zranění, BMW, alkohol, havárie, úraz, Plzeň

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý řidič BMW s alkoholem v krvi srazil chodkyni, náraz tělo odmrštil až do kolejiště tramvaje  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.