Počasí dnes20 °C, zítra21 °C
Pátek 10. května 2024  |  Svátek má Blažena
Bez reklam

Agresivní opilec po návratu z hospody brutálně zbil a zkopal své staré rodiče, až krev stříkala

Krvavým incidentem skončil návrat silně opilého dvaačtyřicetiletého muže do místa jeho bydliště. Nejprve brutálně fyzicky napadl oba své rodiče, se kterými bydlí. Pak se pustil i do policejní hlídky, která na místo přijela zjednat pořádek. Policisté museli agresora zpacifikovat za použití donucovacích prostředků.

Potyčka se odehrála v jednom z bytů v ulici alej Svobody. „Muž se vrátil domů opilý a několika ranami do obličeje nejprve udeřil svou osmašedesátiletou matku. Následně přistoupil ke svému dvaasedmdesátiletému otci a kopl ho do nohy. Způsobil mu tak krvácivé zranění, které si vyžádalo lékařské ošetření,“ popsala surový útok opilého násilníka policejní mluvčí Michaela Raindlová.

Zraněný muž z posledních sil okamžitě kontaktoval policii vzhledem k vážným obavám o svůj život i život manželky. Agresor odmítal po příjezdu policejní hlídky spolupracovat s muži zákona. „Byl vulgární a nereagoval na výzvy, policisté ho za použití donucovacích prostředků zpacifikovali, omezili na osobní svobodě a převezli na obvodní oddělení k dalším opatřením. Výtržník byl silně opilý, nadýchal bezmála tři promile alkoholu,“ dodala mluvčí policie.

Zraněného seniora museli záchranáři odvézt k ošetření do nemocnice.

Hodnocení článku je 84 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky opilý muž, násilí, opilý agresor, napadení, zraněný senior, policie, donucovací prostředky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilec po návratu z hospody brutálně zbil a zkopal své staré rodiče, až krev stříkala  |  Krimi  |  Plzeňská Drbna - zprávy z Plzně a okolí

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.